Uscator de rufe AEG TR818A4E Review si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

AEG TR818A4E este un uscator de rufe bun dotat cu tehnologia pompei de caldura ce ofera o gama de programe variate si un consum energetic redus. Poate fi o alternativa foarte buna de luat in considerare, dar pentru inceput, este indicat sa aflati mai multe detalii despre produs.

Uscatorul de rufe AEG TR818A4E ofera o capacitate de incarcare de 8 kg, fiind potrivit pentru o familie cu aproximativ patru membri. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand astfel un consum energetic scazut.

Acesta include o serie de programe foarte bine optimizate, printre care:

 • MixDry – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, capacitatea maxima fiind de 5 kg.
 • Cottons Eco – este un program economic potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Capacitatea maxima este de 8 kg.
 • Cottons – este recomandat pentru articole din bumbac, sarcina maxima este de 8 kg.
 • Synthetics – este ideal pentru articole din fibre sintetice precum poliester, poliamida si asa mai departe. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Delicates – este destinat articolelor din tesaturi delicate cum ar fi viscoza, raionul, acrilicul si amestecurile acestora. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Wool – este indicat pentru articole din lana, capacitatea maxima fiind de 1 kg.
 • Silk – este recomandat pentru articole din matase care se spala manual, minimizand sifonarea lor. Capacitatea maxima este de 0.5 kg.
 • Bedlinen XL – este recomandat pentru lenjeria de pat, prevenind incalcirea pieselor. Capacitatea maxima este de 4.5 kg.
 • Outdoor – este indicat pentru tesaturi de exterior realizate din materiale textile tehnice si restabileste impermeabilitatea jachetelor rezistente la apa si a celor cu captuseala detasabila. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Hygiene – ofera o buna igienizare hainelor, capcaitatea maxima fiind de 3 kg.

De asemenea, include si alte functii si optiuni utile. Functia anti-crease extinde faza de antisifonare de la 30 de minute pana la 90 de minute, dupa terminarea programului prevenind sifonarea hainelor. Functia Silent asigura un mod de operare silentios fara a afecta calitatea uscarii. Time Dry permite reglarea duratei de uscare a programului. Delay Start presupune intarzierea pornirii unui program de uscare de la 30 de minute pana la 20 de ore.

In acelasi timp, uscatorul se bucura de un design modern si placut integrandu-se cu usurinta in orice decor. In zona superioara se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ pentru selectarea programelor si display ce afiseaza durata programelor, permite activarea functiilor si  monitorizarea indicatorilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita accesul facil la haine.

Dimensiunile aparatului sunt de 63.8 cm adancime, 59.6 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 47 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

AEG TR818A4E este un uscator de rufe foarte bun care asigura o buna ingrijire hainelor si o uscare optima. Cumparatorii sunt incantati de performantele acestuia si confirma ca se descurca de minune. Apreciaza capacitatea generoasa, modul silentios de operare, iar programele din dotare le acopera integral nevoile. Il recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: AEG TR818A4E

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Programe si Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Design

9.8/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economic
 • Programe bine optimizate
 • Usor de setat

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *