Uscator de rufe AEG T8DB68EX : Review si Pareri avizate

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Uscatorul de rufe AEG T8DB68EX este un model foarte bun ce ofera o capacitate de incarcare destul de mare si o eficienta energetica foarte buna. Poate fi o varianta foarte buna, insa mai intai de toate, va propun sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

AEG T8DB68EX pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 8 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++ asigurand astfel un consum energetic foarte mic.

Are la baza o gama foarte bine gandita de programe, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac – este indicat pentru articole din bumbac, sarcina maxima admisa fiind de 8 kg.
 • Mixt – pot fi adaugate atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, sarcina maxima recomandata fiind de 3.5 kg.
 • Amestec bumbac – pot fi adaugate atat articole din bumbac, cat si in amestec, fara a depasi sarcina maxima de 3 kg.
 • Lana – a fost special creat pentru articole din lana, capacitatea maxima recomandata fiind de 1 kg.
 • Matase – este potrivit pentru articole delicate din matase, sarcina maxima admisa fiind de 1 kg.
 • Calcare usoara – faciliteaza calcarea hainelor, acestea ramanand usor umede la final, capacitatea maxima ce poate fi introdusa fiind de 1 kg.
 • Lenjerie de pat – este special creat pentru uscarea eficienta a lenjerie din bumbac, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Sport – este indicat pentru articole sport din microfibra si poliester, sarcina maxima admisa fiind de 2 kg.
 • Exterior – este indicat pentru articole de exterior, tesaturi sport, jachete impermeabile, cu lana detasabila, captuseala interioara si asa mai departe, sarcina maxima admisa fiind de 2 kg.
 • Articole voluminoase – pot fi adaugate paturi, cuverturi, perne si asa mai departe.

De asemenea, ofera si posibilitatea de a regla nivelul de uscare: Gata de calcat, Gata pentru dulap, Gata pentru dulap + si Extra uscare.

Functia Anti-sifonare ajuta la prevenirea sifonarii hainelor, mai ales, atunci cand nu sunt scoase la timp din aparat. Selectare timp permite reglarea duratei programelor de la 10 minute pana la maxim 2 ore. Programare intarziata permite amanarea orei de incepere a programului dorit de la 30 de minute pana la maxim 20 de ore.

Tehnologia SensiDry permite extragerea umezelii din tesaturi la temperaturi reduse la jumatate fata de cele ale uscatoarelor conventionale.

Uscatorul AEG T8DB68EX beneficiaza de un design modern, carcasa fiind alba. Frontal se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ ce permite selectarea programului dorit si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare, dar si verificarea indicatorilor important pentru buna functionare a masinii. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este suficient de pare incat sa va permita manevrarea usoara si a articolelor voluminoase.

In plus, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand astfel 65 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 60 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 51 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe AEG T8DB68EX este o varianta foarte buna, ce presupune un mod de departe extrem de eficient, oferind o ingrijire potrivita hainelor. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza foarte bine asa cum era si de asteptat. Usuca bine hainele indiferent de tipul lor sau de nivelul de umiditate, este silentios si foarte economic. Considera ca au facut de departe o alegere extrem de convenabila al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: AEG T8DB68EX

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

10.0/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economic
 • Programe bine gandite
 • Silentios

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *