Uscator cu pompa de caldura MIELE TCE730WP Eco : Review si Recomandari

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

MIELE TCE730WP este un uscator de rufe extrem de bun ce asigura o ingrijire eficienta hainelor, fara a le afecta in vreun fel tesatura. Miele nu face rabat de la calitate si ofera produse performante, rezistente si eficiente, iar modelul in discutie poate fi un exemplu clar in acest sens.

Uscatorul de rufe MIELE TCE730WP pune la dispozitie o capacitate generoasa de 8 kg, fiind potrivit si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic.

Uscatorul dispune de o gama variata si foarte bine gandita de programe care se refera atat la nevoi standard cum ar fi bumbac, delicate, sintetice, cat si la nevoi speciale precum impermeabile, blugi, camasi, reimprospatare si altele. In principiu, indiferent de tipul articolelor sau al materialor, veti gasi de fiecare data programul potrivit pentru ca aparatul sa isi poata face treaba eficient. In plus, senzorii de umiditate din dotare reusesc sa detecteze nivelul de umiditate din haine, iar ulterior, cand hainele sunt uscate suficient, va incheia procesul de uscare. In acest fel, veti preveni uscarea excesiva a hainelor si degradarea lor in timp.

Totodata, functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Din punct de vedere estetic, este un produs modern, insa fara elemente cu care sa iasa in evidenta. Frontal, se afla panoul de contrl prevazut cu display ce permite monitorizarea duratei programelor, verificarea celor mai importanti indicatori, dar si activarea functiilor auxiliare, si un buton rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de uscare dorit. Hubloul prevazut cu deschidere pe partea stanga este suficient de mare incat sa permita manevrarea usoara chiar si a articolelor voluminoase.

De asemenea, este un model destul de silentios ce inregistreaza in timpul spalarii cel mult 63 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 63.6 cm adancime, 59.6 cm latime si 85 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe MIELE TCE730WP este un model foarte bun, ce ofera o capacitate generoasa si performante pe masura. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de alegerea facuta sustinand ca usuca excelent hainele si nu numai, indiferent de material. Este usor de setat, foarte economic si silentios, exact ceea ce aveau nevoie. Recomanda mai departe uscatorul si sunt de parere ca raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: MIELE TCE730WP

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Eficienta energetica
  • Programe bine gandite
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *