Uscator de rufe BOSCH WTR85T00BY – Review complet si Pareri pertinente

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

BOSCH WTR85T00BY este un uscator de rufe foarte bun ce ofera o gama variata de programe si functii avansate reusind in acest fel sa trateze eficient hainele. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Uscatorul de rufe BOSCH WTR85T00BY ofera o capacitate generoasa de 9 kg, fiind excelent si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Aparatul dispune de o gama foarte variata de programe de uscare foarte utile, dupa cum urmeaza:

 • Cottons – este potrivit pentru uscarea rufelor din bumbac rezistent la uzura, capacitatea maxima de incarcare fiind de 9 kg.
 • Sportswear – este indicat pentru articoelle cu uscare rapida din fibre functionale si sintetice, sarcina maxima admisa fiind de 1.5 kg.
 • Towels – este potrivit pentru uscarea prosoaptelor si halatelor de baie rezistente, sarcina maxima de incarcare fiind de 6 kg.
 • Mix – pot fi adaugate atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice, capacitatea maxima recomandata fiind de 3 kg.
 • Time program warm – este un program cu durata temporizata folosind aer cald, capacitatea maxima recomandata fiind de 3 kg.
 • Time program cold – este un alt program cu durata temporizata ce foloseste aer rece, sarcina maxima admisa fiind de 3 kg.
 • Easy care – ofera o ingrijire delicata articolelor sintetice sau din tesaturi mixte, sarcina maxima recomandata fiind de 3.5 kg.
 • Shirts / Blouses – este indicat pentru camasi si bluze realizate din bumbac, in, materiale sintetice sau tesaturi mixte, capacitatea maxima recomandata fiind de 1.5 kg.
 • Super Quick 40′ – este potrivit pentru incarcaturi mixte formate din articole sintetice sau articole cu mai putin bumbac, capacitatea maxima admisa fiind de 1 kg.
 • Wool finish – este ideal pentru articole din lana, capacitatea maxima recomandata fiind de 0.5 kg.
 • Delicates – este ideal pentru articole textile delicate, cum ar fi satinul, materialele sintetice sau tesaturile mixte, sarcina maxima admisa fiind de 2 kg.

Descopera oferta de astazi!

In acelasi timp, beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile cum ar fi functia Less Ironing care presupune prevenirea sifonarii hainelor prin rotirea tamburului la intervale regulate. Finished in vizeaza temporizarea finalizarii programului cu pana la 24 de ore. Gentle ofera o uscare la temperaturi scazute pentru articole delicate cum ar fi cele din poliacril sau elastan, prelungind astfel durata de uscare.

Uscatorul beneficiaza de un design simplu si modern, carcasa fiind de culoare alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de uscare dorit si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare si verificarea indicatorilor importanti pentru buna functionare a masinii. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

In plus, este un model silentios, care in timpul functionarii nu depaseste 64 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 59.9 cm adancime, 59.8 cm latime si 84.2 cm inaltime, avand o greutate de 49.3 kg.

Concluzii si Pareri

BOSCH WTR85T00BY este un uscator de rufe foarte bun ce ofera o ingrijire optima hainelor si o eficienta pe masura. Cumparatorii sunt extrem  de multumiti de el, ceea ce era de asteptat. Sustin ca usuca eficient hainele, este foarte incapator si economic. De asemenea, este usor de setat, iar programele din dotare acopera orice fel de nevoi ar avea. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: BOSCH WTR85T00BY

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Silentios

Contra

 • Nu au fost identificate

One thought on “Uscator de rufe BOSCH WTR85T00BY – Review complet si Pareri pertinente”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *