Uscator de rufe BOSCH WTX87M90BY – Review si Recomandari

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

BOSCH WTX87M90BY este un model de uscator de rufe extrem de bun prevazut cu tehnologii avansate pentru o performante pe masura. Totodata, aceasta ofera o gama variata de programe si functii despre care vom discuta in acest review.

Uscatorul de rufe BOSCH WTX87M90BY este prevazut cu o capacitate generoasa de 9 kg, ceea ce il face potrivit si pentru familii cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

De asemenea, beneficiaza de o gama foarte variata de programe ce reusesc sa acopere integral orice fel de nevoi ati avea. Printre acestea se numara:

 • Cottons – este recomandat pentru articole din bumbac rezistente la uzura, din bumbac sau in, sarcina maxima de incarcare fiind de 9 kg.
 • Easy care – ofera o ingrijire usoara articolelor sintetice sau din tesaturi mixte. Sarcina maxima de incarcare este de 3.5 kg.
 • Mix – este potrivit pentru articolelor din bumbac si din materiale sintetice, fiind spalate in cadrul aceluiasi ciclu. Capacitatea maxima de incarcare este de 3 kg.
 • Delicates – este ideal pentru articole din materiale textile delicate cum ar fi satinul, tesaturile mixte si asa mai departe. Sarcina maxima admisa este de 2 kg.
 • Wool finish – este recomandat  pentru articole din lana, sarcina maxima admisa fiind de 0.5 kg.
 • Time Program Cold – este un program cu durata temporizata pentru toate articolele textile, cu exceptia lanii si a matasii. Sarcina maxima admisa este de 3 kg si poate fi folosit pentru improspatarea sau aerisirea rufelor putin purtate.
 • Time Program Warm – este un alt program cu durata temporizata, fiind recomandat pentru articole preuscate sau usor umezite sau pentru uscarea ulterioara a rufelor groase cu mai multe straturi. Sarcina maxima admisa este de 3 kg.
 • Shirts / Blouses – este ideal pentru camasi si bluze din bumbac, in, sintetice sau tesaturi mixte, sarcina maxima recomandata fiind de 1.5 kg.
 • Duvet – este recomandat pentru articole textile umplute cu fibre sintetice, perne, pilote sau cuverturi, sarcina maxima admisa fiind de 2.5 kg.
 • Down – este ideal pentru articole umplute cu puf, cuverturi sau pilote, capacitatea maxima recomandata fiind de 1.5 kg.
 • Sportswear – este potrivit pentru uscarea articolelor din fibre multifunctionale si sintetice, sarcina maxima admisa fiind de 1.5 kg.
 • Towels – este recomandat pentru prosoape si halate de baie rezistente din bumbac, sarcina maxima admisa fiind de 6 kg.
 • Super Quick 40′ – este ideal pentru incarcaturi mixte formate din articole sintetice si artciole cu mai putin bumbac, sarcina maxima admisa fiind de 1 kg.
 • Allergy Plus – asigura o igienizare optima hainelor, sarcina maxima admisa fiind de 4 kg.

In acelasi timp, uscatorul dispune si de cateva functii si optiuni utile. Printre acestea se numara Finished in care permite temporizarea finalizarii programului cu pana la 24 de ore. Less Ironing presupune rotirea tamburului la intervale regulate, prevenind astfel sifonarea hainelor. Totodata, puteti selecta si nivelul de uscare dorit: Extra uscate pentru dulap, uscate pentru dulap si calcare uscata. In plus, datorita sistemului AutoDry, hainele vor fi uscate cu atentie, senzorii de umiditate determinand cu exactitate gradul de uscare necesar.

BOSCH WTX87M90BY beneficiaza de un design modern, carcasa fiind alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectare a programului de uscare dorit, display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor de uscare, activarea functiilor auxiliare, selectarea gradului de uscare si verificarea indicatorilor importanti pentru buna functionare a masinii.  Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

In plus, este si foarte silentios, inregistrand in timpul uscarii cel mult 62 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 59.9 cm adancime, 59.8 cm latime si 84.2 cm inaltime, avand o greutate de 55.4 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe BOSCH WTX87M90BY este un model extrem de bun si de performant, ce asigura rezultate excelente la uscare. Cumparatorii sunt foarte incantati de el sustinand ca este, in primul rand, foarte incapator, economic, dar si silentios, Programele din dotare sunt extrem de bine gandite, iar senzorii performanti ajuta la uscarea optima a hainelor fara a le deteriora. Il recomanda mai departe cu toata increderea si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: BOSCH WTX87M90BY

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe
 • Eficienta energetica
 • Silentios

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *