Review AEG T8DBC49S – uscator de rufe cu pompa de caldura

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Uscator de rufe AEG T8DBC49S, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A++

AEG T8DBC49S este un uscator de rufe foarte bun si foarte util in toata locuintele unde nu exista spatiu special amenajat pentru intinderea rufelor ude, existand riscul ca umiditatea sa patrunda foarte usor in locuinta. Modelul despre care am ales sa discutam astazi este un produs deosebit, insa mai multe detalii vom discuta in continuare!

Uscatorul de rufe AEG T8DBC49S este prevazut cu o capacitate generoasa de 9 kg, fiind potrivit chiar si pentru familii cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Este de apreciat acest lucru, fiindca, de regula, uscatorele sunt mai mari consumatoare de energie decat masini de spalat rufe, iar acest aspect nu este deoc de neglijat.

In acelasi timp, aparatul beneficiaza de 10 programe de uscare, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac Eco – este potrivit pentru articolele din bumbac, atunci cand se doresc o uscare eficienta, pentru ca hainele sa fie gata de pus in dulap. Capacitatea maxima de incarcare este de 9 kg.
 • Bumbac – este ideal pentru articolele din bumbac, dar care sunt spalate si uscare frecvent, capacitatea maxima fiind de 9 kg.
 • Sintetice – este recomandat pentru tesaturi sintetice si mixte, sarcina maxima fiind de 3.5 kg.
 • Super rapid mixt – este potrivit pentru articolele din bumbac si materiale sintetice, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Lana – este special pentru tesaturi din lana, asigurand o scare atenta pentru ca hainele sa nu se degradeze. Capacitatea maxima de incarcare este de doar 1 kg.
 • Matase – ofear o uscare potrivita hainelor din matase foarte delicate, capacitatea maxima fiind, din nou, de 1 kg.
 • Asternturi de pat – este potrivit pentru lenjeria de pat cum ar fi cearceafuri, fete de perna si asa mai departe. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Calcare usoara – este recomandat pentru articole cu intretinere usoara ce necesita doar o simpla calcare, capacitatea maxima fiind de 1 kg.
 • Sport – este ideal pentru articolele pentru exterior, tesaturi sportive, jachete impermeabie si asa mai departe, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Sport lejer – este potrivit pentru articole sportive, tesaturi subtiri si usoare, microfibra si poliester, sarcina maxima fiind de 2 kg.

Ai posibilitatea de a selecta gradul de uscare dorit, in functie de material, dar si de ceea ce doriti. Aceste trei optiuni presupun: uscare pentru calcat, uscare pentru dulap si uscare extra. Activand functia Eco, poti obtine importante economii cu energia electrica.

Functia antisifonare previne formarea cutelor pe suprafata hainelor, prin rrotirea usoara a tamburului.

Functia de reimprospatare permite reimprospatarea tesaturii hainelor care au fost depozitate mult timp in dulap. Totodata, pentru articolele din bumbac, sintetice si mixte, poti seta durata de uscare de la minim 10 minute pana la 2 ore. In plus, cu functia start intarziat poti amana ora de incepere a uscarii de la 30 de minute pana la 20 de ore.

Gratie tehnologiei AEG SensiDry, umezeala este extrasa din tesatura la o temperatura redusa la jumatate comparativ cu uscatoarele conventionale prevenind astfel degradarea hainelor in timp.

Totodata, aparatul presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand numai 65 dB.

In ceea ce priveste design-ul acestuia, este un uscator foarte elegant si modern, prevazut cu o carcasa alba in combinatie cu argintiu si display negru. Pentru ca tot am amintit de display acesta este amplasat in partea superioara si in ciuda aspectului sofisticat, dispune de o interfata foarte intuitiva. De asemenea, beneficiaza de un hublou mare, cu deschidere pe partea stanga, ceea ce permite manevrarea facila a articolelor voluminoase.

Concluzii si Pareri

AEG T8DBC49S este un produs pe care il recomand cu toata increderea fiindca se descurca excelent si chiar reprezinta o necesitate in foarte multe locuinte. Clientii sunt de acord cu aceste lucruri si declara ca este incapator, isi face treaba eficient, asa cum se si asteptau, si surprinzator de silentios. Programele sunt destul de diversificate si bine gandite, iar in ansamblu, sunt de parere ca a fost o alegere inspirata, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: AEG T8DBC49S

9.8

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.4/10

Design

10.0/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Economic
 • Setare nivel de uscare
 • Design elegant

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *