Review: Uscator de rufe BEKO DS8112PAW, condensare, 8kg, 15 programe, clasa B, alb

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

BEKO DS8112PAW este un uscator de rufe destul de ieftin ce pune la dispozitie o capacitate generoasa si o gama variata de programe. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Uscatorul de rufe BEKO DS8112PAW este prevazut cu o capacitate generoasa de 8 kg, ceea ce il face potrivit si pentru familii cu mai multi membri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica B, insa trebuie sa recunoscut ca mi-ar fi placut sa se mai lucreze putin la acest capitol. In principiu, consumul energetic anual este de aproximativ 561 kWh.

De asemenea, aparatul prezinta o gama foarte variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac – este potrivit pentru articolele din bumbac si vine la pachet cu trei optiuni: Uscare pentru calcare unde pot fi uscate rufele pentru calcare ramanand la final usor umede, Uscare pentru impaturire potrivit pentru uscarea tricourilor, pantalonilor, pijamalelor, lenjeriei intime si asa mai departe, Uscare extra recomandat pentru articole groase, halate, prosoape etc. Sarcina maxima de incarcare este de 8 kg.
 • Sintetice – este ideal pentru articole din materiale sintetice avand doua optiuni: uscare pentru calcare si uscare pentru impaturire, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Zilnic – poate fi folosit pentru uscarea rufelor din bumbac si materiale sintetice, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Sport – este recomandat pentru echipamente sport, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Improspatarea – asigura o buna reimprospatare a tesaturii hainelor care au capatat un miros neplacut.
 • Raft uscare/ Program uscare – puteti selecta programele de timp intre 10-160 de minute pentru a atinge, la temperaturi reduse, nivelul de uscare dorit.
 • Delicate – este recomandat pentru articole realizate din materiale delicate, sarcina maxima de incarcare fiind de 2 kg.
 • Mix – pot fi introduse atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Protectie bebelusi – asigura o igienizare potrivita hainelor bebelusilor, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Blugi – este special creat pentru uscarea articolelor din denim, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Camasi – pot fi introduse camasi sau bluze subtiri, sarcina maxima de incarcare fiind de 1.5 kg.
 • Xpress 14 – este un program scurt, sarcina maxima de incarcare fiind de 0.5 kg.

Cu functia End Time puteti prelungi durata programului de uscare cu pana la 24 de ore. Functia de blocare de siguranta pentru copii permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul. Functia antisifonare previne sifonarea tesaturii hainelor.

Uscatorul prezinta un design simplu, carcasa fiind de culoare alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit, dar si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor de uscare, activarea functiei auxiliare si asa mai departe. Hubloul este destul de  mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Este un model destul de silentios ce inregistreaza in timpul uscarii cel mult 66 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 59.8 cm latime, 56.8 cm adancime si 84.6 cm inaltime, avand o greutate de 33.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

BEKO DS8112PAW este un model de uscator rezonabil prevazut cu o gama variata de programe pentru a acoperi cat mai multe nevoi. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale este ceea ce trebuie, fiind suficient de incapator si usor de folosit. Programele le acopera nevoile pe care le au, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: BEKO DS8112PAW

8.9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Programe si Functii

9.0/10

Pret

8.9/10

Design

8.7/10

PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Silentios

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *