Uscator de rufe Beko DS8333PX cu o capacitate de 8 kg – Review detaliat si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DS8333PX este un uscator de rufe incapator si eficient ce te va ajuta sa scapi numai decat de grija hainelor ude ce trebuie intinse, a caror umezeala ar putea pune in pericol sanatatea ta si a celor dragi, precum ar putea determina formarea mucegaiului in locuinta. Este un aparat modern ce vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii avansate ce va solutiona definitiv aceasta problema.

Uscatorul de rufe Beko DS8333PX este prevazut cu o capacitate de 8 kg, fiind ideal chiar si pentru o familie cu 2 copii. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus.

Acesta detine o gama foarte variata de programe de uscare, ce reusesc sa acopere integral cam orice tip de nevoi ai avea. In acest sens, amintim:

 • Uscare suplimentara – rufe din bumbac- asigura o uscare optima articolelor foarte groase, permitand incarcarea unei cantitati de pana la 8 kg de articole. Are o durata de 210 minute si utilizeaza o viteza de stoarcere de 1000 rpm.
 • Uscare pentru depozitare – rufe din bumbac – usuca eficient hainele astfel incat acestea sa poata fi depozitate direct in dulap. Poate fi adaugata o cantitate de 8 sau 4 kg de articole, viteza de stoarcere fiind de 1000 rpm, iar durata 197, respectiv 115 minute.
 • Uscare pentru calcare – rufe din bumbac – la final hainele sunt usor umede pentru a putea fi calcate eficient. Permite adaugarea unei cantitati de 8 kg de articole, folosind o viteza de centrifugare de 1000 rpm, timp de 145 de minute.
 • Camasi – este programul potrivit pentru uscarea exclusiva a camasilor, putand fi adaugata o cantitate de 1.5 kg de articole. Viteza de stoarcere este de 1200 rpm, avand o durata de 60 de minute.
 • Blugi – este recomandat pentru uscarea blugilor si a altor articole cu tesaturi mai groase, permitand incarcarea unei cantitati de 4 kg. Viteza de centrifugare este de 1200 rpm, avnad o durata de 150 de minute.
 • Zilnic – este potrivit pentru articolele spalate foarte des, prevenind deteriorarea lor. Capacitatea maxima este de 4 kg si foloseste o viteza de stoarcere de 1200 rpm, pret de 125 de minute.
 • Sport – este recomandat articolelor sport, capacitatea maxima fiind de 4 kg, iar viteza de stoarcere de 1000 rpm. Presupune o durata de 135 de minute.
 • Xpress – asigura o uscare rapida articolelor cu o tesatura mai subtire, insa poate fi adaugat numai 1 kg de articole. Viteza de uscare este de 1200 rpm, avand o durata de 55 de minute.
 • Delicate – este potrivit pentru articolele foarte sensibile, capacitatea maxima fiind de 2 kg. Viteza de centrifugare este de 600 rpm, iar durata de 70 de minute.
 • Baby Protect – este programul destinat articolelor celor mici, capacitatea maxima fiind de 4 kg,iar viteza de centrifugare de 1000 rpm, pret de 85 de minute.
 • Uscare pentru depozitare – rufe sintetice – asigura o uscare potrivita articolelor realziate din materiale sitnetice, capacitatea maxima fiind de 4 kg, iar viteza de centrifugare 800 rom, avand o durata de 70 de minute.
 • Uscare pentru calcare – rufe sintetice – tesatura va fi usor umeda, potrivita pentru a fi calcata. Capacitatea maxima este de 4 kg, viteza de centrifugare 800 rpm, avand o durata de 60 de minute.
 • Asternuturi/Rufe de bumbac pregatite pentru utilizare – permite adaugarea unei cantitat de 8 kg, respectiv 4 kg. Viteza de centrifugare este de 1000 rpm, inregistrand un consum de 2.47 kWh, respectiv 1.35 kWh energie electrica.
 • Rufe din bumbac pregatite pentru calcare – ofera o capacitate de 8 kg, viteza de stoarcere fiind de 1000 rpm, iar consumul energetic de 2.1 kWh.
 • Rufe sintetice pregatite pentru utilizare – permite adaugarea unei cantitati de 4 kg si o viteza de stoarcere de 800 rpm, inregistrand un consum de 0.8 kWh.

Important de stiut este faptul ca dupa finalul programelor de uscare, scamele de pe suprafata hainelor vor fi curatate, iar articolelele vor deveni mai pufoase si mai placute la atingere.

Tehnologia uscatoarelor dotate cu pompa de caldura sunt eficiente in obtinerea unui consum energetic mai mic. Practic, pompa de caldura Eco Gentle Heat Pump are capacitatea de a conserva si de a recircula aerul cald, astfel uscand hainele la temperaturi scazute cu un consum energetic redus. In plus, tehnologia Optisense va folosi patru senzori de temperatura si umiditate pentru ajustarea parametrilor necesari.

Prin design-ul special al cuvei – Aquawave, vor fi asigurate cele mai bune conditii pentru hainele tale pentru o curatare eficienta, dar blanda, prevenind deteriorarea tesaturii. Conturul unic al cuvei alaturi de forma paletelor, vor permite o miscare fluida a hainelor. In plus, presupune si un mod de functionare destul de silentios, inregistrand numai 66 dB.

La finalul fiecarui program, un semnal acustic te va avertiza ca poti scoate rufele din masina. Optional, acesta poate fi dezactivat.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii, astfel incat aceasta sa coincida cu programul tau.

Uscatorul dispune de un design simplu si modern, avand o carcasa de culoare alba, fiind foarte usor de integrat oriunde l-ai amplasa. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un display prin intermediul caruia vei putea fi la curent cu timpul ramas pana la finalizarea programului, dar si cu cei mai importanti parametrii, butonul rotativ prin intermediul caruia vei alege programul de uscare si cuva pentru detergent. Cu ajutorul functiei Child Lock poti bloca panoul de control astfel incat cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Dimensiunile acestui model sunt de 59.9 cm adancime, 59.7 cm latime si 84.6 cm inaltime, avand o greutate de 45 de kg.

Concluzii si Pareri

Beko DS8333PX este un uscator de rufe foarte bun, ce reuseste sa usuce hainele in timp util, fiind silentios si economic. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care acesta reuseste sa isi faca treaba, fiind suficient de incapatoare pentru nevoile lor si foarte bine dotata in ceea ce priveste numarul de programe si functii. Acopera toate tipurile de nevoi pe care le-ar putea avea, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

Pareri pe scurt: Beko DS8333PX

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Programe si Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Design

9.5/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapator
 • Numar mare de programe
 • Functionare silentioasa
 • Usor de folosit

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *