Uscator de rufe Bosch WTH85202BY

Uscator de rufe Bosch WTH85202BY – Review si Sfaturi utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch WTH85202BY este un uscator de rufe foarte interesant dotat cu pompa de caldura ce pune la dispozitie o gama foarte variata de programe de uscare despre care vom discuta in acest material, dar si despre alte detalii utile. Prin urmare, daca doriti sa stiti tot ceea ce este necesar despre acest produs, va invitam sa ne urmariti in continuare.

Uscatorul de rufe Bosch WTH85202BY prezinta o capacitate de incarcare de 7 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic scazut.

Aparatul dispune de o gama foarte variata de programe de spalare, pe care le vom detalia putin mai jos:

 • Cotton – este un program indicat pentru articolele din bumbac si ofera mai multe nivele de uscare: Cupboard Extra Dry este indicat pentru textile groase in mai multe straturi, rezistente la uzura si la fierbere din bumbac sau in, Cupboard Dry este indicat pentru textile normale dintr-un singur strat si rezistente la uzura, iar Iron dry este indicat pentru textile normale care la final vor ramane usor umede pentru a fi calcate. Sarcina maxima admisa pentru acest program este de 7 kg.
 • Easy care – este potrivit pentru fibre sintetice sau tesaturi in amestec si ofera aceleasi trei nivele de uscare si anume: Cupboard Extra Dry, Cupboard Dry si Iron Dry, diferenta dintre cele doua programe constand in tipul materialului pe care il puteti introduce. Sarcina maxima admisa pentru acest program este de 3.5 kg.
 • Sportswear – pot fi uscate articole de ploaie sau articole acoperite cu o membrana si textile impermeabile, fara a depasi capacitatea maxima de 1.5 kg.
 • Towels – a fost creat pentru uscarea prosoapelor rezistente din bumbac, capacitatea maxima admisa fiind de 6 kg.
 • Mix – puteti aduaga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, sarcina maxima admisa fiind de 3 kg.
 • Time program warm – permite setarea duratei de uscare, folosind aer cald. Sarcina maxima admisa este de 3 kg.
 • Time program cold – este, deopotriva, un program temporizat, insa folosind aer rece va fi eficient in reimprospatarea tesaturii hainelor si eliminarea mirosurilor neplacute. Sarcina maxima admisa este de 13 kg.
 • Shirts/Blouses – este indicat pentru bluze sau camasi din bumbac, in, fibre sintetice sau tesaturi in amestec, sarcina maxima admisa fiind de 1.5 kg.
 • Super 40′ – asigura o uscare in doar 40 de minute articolelor sintetice sau din tesaturi usoare de bumbac, sarcina maxima admisa fiind de 1 kg.
 • Wool – este potrivit pentru articole din lana sau cu continut de lana, capacitatea maxima recomandata fiind de 0.5 kg.
 • Delicates – este potrivit pentru lenjeria intima din catifea, dantela, lycra, matase ori satin, fara a depasi sarcina maxima de 1 kg.

Totodata, prezinta si cateva functii utile cum ar fi finished in ce presupune intarzierea programului cu pana l 24 de ore, less ironing care previne sifonarea hainelor, gentle ce foloseste temperaturi scazute pentru articole delicate cum ar fi poliacrilul sau elastanul.. Functia de siguranta pentru copii presupune dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze masina.

Din punct de vedere estetic, este un produs modern, ce dispune de o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectare a programului de uscare dorit, dar si display ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare sau verificarea celor mai importanti parametrii pentru buna functionare a aparatului. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

In ceea ce priveste zgomotul produs, aparatul inregistreaza in timpul functionarii 65 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 59.9 cm adancime, 59.8 cm latime si 84.2 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 49 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bosch WTH85202BY este o varianta de uscator de rufe foarte buna ce asigura o ingrijire excelenta hainelor si un consum energetic destul de scazut. Actualii cumparatori s-au declarat foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza excelent, usuca foarte bine hainele fara a le deteriora. De asemenea, este suficient de spatios, bine dotat din perspectiva programelor si usor de reglat, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch WTH85202BY

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Design

9.9/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe
 • Eficienta energetica
 • Usor de setat

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *