Uscator de rufe Bosch WTR87TW0BY : Review si Pareri pertinente

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Uscatorul de rufe Bosch WTR87TW0BY este un model ce face parte din seria 6 a electrocasnicelor Bosch ce ofera o functionare eficienta, dar si economica. Poate fi o varianta foarte inspirata, insa inainte de toate, va propunem sa descoperiti toate informatiile necesare in vederea formarii unei pareri obiective.

Bosch WTR87TW0BY pune la dispozitie o capacitate de incarcare generoasa, de 8 kg, si este incadrat in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic.

Acesta are la baza o gama foarte bine gandita de programe de uscare si anume:

 • Bumbac – este indicat pentru textile rezistente la uzura, la fierbere, din bumbac sau in, sarcina maxima admisa fiind de 8 kg.
 • Sport – este recomandat pentru articole sport din fibre funcitonare si sintetice, sarcina maxima admisa fiind de 1.5 kg.
 • Prosoape – este indicat pentru prosoape si halate de baie din bumbac, sarcina maxima fiind de 6 kg.
 • Mix – puteti introduce atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, sarcina maxima fiind de 3 kg.
 • Time Program Warm – este potrivit pentru toate tipurile de articole textile, cu exceptia matasii, sarcina maxima fiind de 3 kg.
 • Time Program Cold – este indicat pentru toate articolele textile cu exceptia lanii si a matasii, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Ingrijire usoara – este inidcat pentru articole textile sintetice sau tesaturi mixte, capacitatea maxima fiind de 3.5 kg.
 • Camasi/Bluze – este ideal pentru camasi sau bluze din in, bumbac, materiale sintetice sau tesaturi mixte, fara a depasi sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Rapid 40′ – este un program rapid, in cadrul caruia puteti introduce atat articole din materiale sintetice sau alte articole cu un continut mai mic de bumbac, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Lana – puteti aduaga articole din lana, sarcina maxima fiind de 0.5 kg.
 • Delicate – puteti introduce articole realizate din materiale foarte delicate, fara a depasi sarcina maxima de 2 kg.

De asemenea, uscatorul dispune si de functii auxiliare ce completeaza perfect programele din dotare. Printre acestea se numara Drying Time ce permite prelungirea programului cu pana la 3 ore in pasi de cate 10 minute. Gata in permite amanarea programului de uscare cu pana la 24 de ore. Less Iron previne sifonarea hainelor. Gentle reduce temperatura pentru articolele foarte delicate din poliacril sau elastan.

Uscatorul Bosch WTR87TW0BY este un model modern din punct de vedere estetic, avand o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectare a programului de uscare dorit, dar si display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata programelor, puteti activa functiilor auxiliare, precum verifica si cei mai importanti parametrii. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa faciliteze introducerea sau scoaterea articolelor voluminoase din sau in cuva.

Bosch WTR87TW0BY display

Descopera oferta de astazi!

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu este un aparat galagios, nivelul maxim fiind de 64 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 59.9 cm adancime, 59.8 cm latime si 84.2 cm inaltime, avand o greutate de 53.2 kg.

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe Bosch WTR87TW0BY poate fi o alegere inspirata ce asigura o uscare eficienta hainelor cu un consum energetic redus. Cumparatorii se declara foarte multumiti de produs si sustin ca isi face eficient treaba cat timp este ales programul corect. Capacitatea acestuia este suficient de mare pentru nevoile sale, se regleaza usor si este destul de silentios. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Bosch WTR87TW0BY

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

10.0/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Foarte economic
 • Silentios

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *