Uscator de rufe Daewoo DDR-VH8A2 : Review si Recomandari

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Uscatorul de rufe Daewoo DDR-VH8A2 este un model prevazut cu pompa de caldura ce ofera o capacitate destul de mare, despre care am ales sa discutam astazi. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe detalii despre produsul de care sunteti interesati.

Daewoo DDR-VH8A2 pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de incarcare destul de mare, de 8 kg. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, o clasa buna ce asigura un consum energetic destul de mic.

Acesta are la baza o gama de programe foarte bine pusa la punct, ce acopera o gama ampla de nevoi. Printre acestea amintim de programul special pentru bumbac ce vine la pachet cu mai multe optiuni de uscare (extra uscat, pentru dulap, calcare usoara), pentru haine delicate, pentru articoel din materiale sintetice, mixt, reimprospatare, camasi si rapid.

Functia antisifonare este eficienta in prevenirea sifonarii hainelor, atunci cand nu ajungeti sa le scoateti imediat din aparat. Insa, aceasta functie poate prelungi durata programului cu pana la doua ore. Functia de blocare acces copii permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile deja realizate. De asemenea, functia de programare intarziata permite programarea aparatului pentru a incepe uscarea rufelor la o ora favorabila voua.

O alta functie foarte interesanta este Drum Light care presupune iluminarea LED a tamburului oferind o vizibilitate mai buna asupra continutului.

Descopera oferta de astazi!

Din punct de vedere estetic, discutam despre un model modern, prevazut cu o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control echipat cu buton rotativ de selectare a programului de uscare dorit, iar prin intermediul display-ului putem monitoriza durata, activa functiile auxiliare sau putem verifica cei mai importanti indicatori. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta prezinta un diametru de 47 cm, fiind suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

In plus, nivelul de zgomot nu este unul ridicat, inregistrand cel mult 65 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 60.9 cm adancime, 59.6 cm latime si 84.5 cm inaltime, avand o greutate de 48.8 kg.

Verifica si alta oferta!

Concluzii si Pareri

Daewoo DDR-VH8A2 este o varianta convenabila in materie de uscatoare de rufe, beneficiind de o gama variata de programe, dar si de un pret rezonabil. Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat decent cu care isi pot face treaba. Este usor de reglat si este esential pentru uscarea eficienta a hainelor sa fie selectat de fiecare data programul potrivit. In principiu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul rezonabil.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Daewoo DDR-VH8A2

9.1

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.4/10

Programe si Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Capacitate generoasa
  • Eficienta energetica
  • Gama variata de programe

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *