Uscator de rufe Electrolux Inverter EW8HS259S – Review si Recomandari

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Uscator de rufe Electrolux Inverter EW8HS259S, PerfectCare800, pompa de caldura, Sistem cu abur, 9 kg, Clasa A++, LCD, Alb

Electrolux Inverter EW8HS259S este un uscator de rufe incapator si economic, ce ne permite sa scapam de grija hainelor ude si de faptul ca, de cele mai multe ori, nu avem un spatiu special unde acestea sa se poata usca rapid fara a patrunde umezeala in locuinta. Cel putin la bloc, aceasta problema este des intalnita, de aceea, recomandarea mea este sa va orientati catre un uscator de rufe fiindca intr-adevar merita investitia.

Uscatorul de rufe Electrolux Inverter EW8HS259S este prevazut cu o capacitate generoasa de 9 kg, ceea ce il face potrivit chiar si pentru familiile cu mai multi copii. De asemenea, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, consumul energetic fiind unul scazut. In plus, prezinta trei nivele de uscare si anume: Extra Dry, Cupboard Dry si Iron Dry.

Aparatul beneficiaza de o gama foarte diversificata de programe care acopera integral orice tip de nevoi am avea, despre care vom discuta in cele ce urmeaza:

 • Bumbac Eco – este potrivit pentru a usca articolele din bumbac, aducandu-le la un nivel de uscare bumbac pentru dulap economisind energie. Capacitatea maxima este de 9 kg.
 • Bumbac – potrivit pentru a usca toate tipurile de bumbac, la final hainele fiind pregatite pentru depozitare. Capacitatea maxima este de 9 kg.
 • Sintetice – este recomandat pentru articole sintetice si mixte. Capacitatea maxima este de 3.5 kg.
 • Mixt – pot fi adaugate atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, fiind uscate in cadrul aceluiasi ciclu. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Asternuturi de pat – potrivit pentru a aduaga lenjerii de pat cum ar fi cearfurile simple sau duble, fetele de perna, cearceafurile plic, fara a depasi sarcina de 3 kg.
 • Pilota – este recomandat pentru pilote simple sau duble si perne cu umplutura din pene, puf sau material sintetice, sarcina maxima fiind de 3 kg.
 • Matase – este indicat pentru uscarea articolelor din matase ce pot fi spalate manual, sarcina maxima fiind de 1 kg.
 • Lana – potrivit pentru uscarea articolelor din lana, capacitatea maxima fiind de 1 kg.
 • Outdoor – pot fi adaugate haine de exterior, de protectie pentru activitatile tehnice, tesaturi sportive, jachete impermeabile si cu materiale care asigura respiratia corpului, jachete cu captuseala detasabila sau material izolator pe interior. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Bumbac cu abur – determina indepartearea cutelor de pe articolele din bumbac, sarcina maxima fiind de 3 kg.
 • Sintetice cu abur – potrivit pentru indepartarea cutelor de pe articolele sintetice, capacitatea maxima fiind de 1.5 kg.
 • Reimprospatare – permite indepartarea mirosurilor de pe hainele uscate, care au capatat un miros neplacut. Sarcina maxima este de 1 kg.

Printre functiile din dotare se numara cea antisifonare care permite extinderea cu 30, 60, 90 de minute sau 2 ore faza de antisifonare la finalul programului de uscare. Functia reverse plus presupune rotirea in sens invers a tamburului pentru a reduce rasucirea si incalzirea hainelor, crescand eficeinta la uscare si reducand sifonarea hainelor. Functia Time Dry presupune posibilitatea selectarii duratei programului de la minim 10 minute pana la maxim 2 ore. Durata necesara depinde si de cantitatea de haine adaugata.

Extra silent permite aparatului sa functioneze in regim silentios fara a afecta calitatea uscarii. Aparatul va funcitona mai incet cu o durata mai mare a ciclului.

Aburul este eficient la indepartarea mirosului atunci cand hainele miros a fum sau a dulap vechi. Totodata, programele cu abur faciliteaza calcarea hainelor, caci la final, acestea prezinta o umiditate reziduala potrivita pentru calcat.

Gratie sistemului Delicate Care, temperatura si miscarea tamburului vor fi reglate in functie de tipul de tesatura pentru o ingrijire cat mai atenta. De asemenea, sistemul Smart Sense detecteaza nivelul de umiditate din fiecare articol, prevenind uscarea excesiva a hainelor. Pe de alta parte, sistemul Gentle Care usuca hainele la o temperatura redusa aproape la jumatate spre deosebire de alte modele de uscatoare, tocmai pentru a nu expune hainele la o uscare excesiva.

Aparatul beneficiaza de un design foarte modern si placut, carcasa fiind alba. Frontal, este amplasat panoul de control dotat cu un buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit si un display prin intermedul caruia putem monitoriza timpul ramas pana la finalizarae programului, putem selecta nivelul de uscare dorit, putem activa functiile auxiliar si asa mai departe. In plus, cu functia de programare intarziata putem amana ora de incepere a uscarii in functia de ora convenabila noua.

Este un uscator foarte silentios, ce inregistreaza maxim 65 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 60 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, a vand o greutate de aproximativ 52 de kg.

Concluzii si Pareri 

Electrolux Inverter EW8HS259S este un uscator de rufe foarte bun ce reuseste sa usuce eficient hainele indiferent de tipul lor, motiv pentru care il recomand cu toata increderea. De asemenea, cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza excelent, asa cum se asteptau, de altfel. Au mai declarat ca este incapator, foarte silentios, dar si economic, iar prin intermediul functiilor din dotare, este imposibil sa nu usuce toate tipurile de articole de la haine foarte groase pana la plapumi, paturi si asa mai departe. O recomanda deopotriva mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Electrolux Inverter EW8HS259S

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapator
 • Economic
 • Functionare silentioasa
 • Gama variata de programe

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *