Review Electrolux PerfectCare900 EW9H378S – uscator de rufe cu pompa de caldura cu capacitatea de 8 kg

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Electrolux PerfectCare900 EW9H378S este un uscator de rufe extrem de economic si eficient, ce vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii avansate potrivite pentru orice tip de nevoi. De asemenea, beneficiaza de o buna fiabilitate in timp, insa mai multe detalii vom discuta in continuare!

Uscatorul de rufe Electrolux PerfectCare900 EW9H378S ofera o capacitate suficient de mare, de 8 kg, ceea ce o recomanda pentru familii cu aproximativ 4 membri. De asemenea, este incadrat in cea mai buna clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum enegetic foarte mic, ceea ce constituie un mare avantaj.

Datorita sistemului Cyclone Care, hainele vor fi uscate delicat si uniform in cel mai scurt timp. Totodata, sistemul Smart Sense detecteaza in mod automat nivelul de umiditate din fiecare articol, pentru a usca eficient continutul, prevenind degradarea lor. In plus, sistemul Gentle Care asigura o uscare a hainelor la o temperatura scazuta, aproape la jumatate comparativ cu modelele conventionale.

Electrolux PerfectCare900 EW9H378S beneficiaza de o serie de programe de uscare foarte utile, dupa cum urmeaza:

 • Cotton eco – este potrivit pentru tesaturi din bumbac, asigurand o uscare eficienta, la final, articolele putand fi adaugate direct in dulap. Capacitatea maxima de incarcare este de 8 kg.
 • Cotton – este recomandat pentru articole din bumbac, ce sunt purtate zi de zi, capacitatea maxima fiind de 8 kg.
 • Synthetics – este potrivit tesaturilor sintetice si mixte, oferind o sarcina maxima de 3.5 kg.
 • Delicates – este ideal pentru articolele foarte delicate cum ar fi vascoza, relonul, acrilicul si amestecuri din acestea, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Duvet – este potrivit pentru pilote simple sau duble, perne cu umplutura din pene, puf sau material sintetice, fara sa depaseasca sarcina maxima de 3 kg.
 • Refresh – permite reimprosptarea tesaturii hainelor care au stat foarte mult timp in dulap. Sarcina maxima este de 1 kg.
 • Silk – este eficient pentru articolele din matase delicata, care in mod normal trebuie spalate manual si uscate natural. Capacitatea maxima este de 1 kg.
 • Wool – este potrivit articolelor din lana, oferind o uscare atenta si delicata. Capcaitatea maxima este de 1 kg.
 • Outdoor – este ideal pentru articolele de exterior, de protectie pentru activitati tehnice, tesaturi sportive, jachete impermeabile si cu materiale care asgiura respiratia corpului, jachete cu captuseala detasabila sau material izolator pe interior. Sarcina maxima este de 2 kg.
 • Denim – este recomadnat pentru articolele destinate timpului liber, cum ar fi blugi, triocuri mai groase si asa mai departe, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Bedlinen – permite incarcarea a trei seturi de asternuturi de pat, fara sa depaseasca sarcina maxima de 4.5 kg.
 • Mixed – permite uscarea articolelor din bumbac si sintetice in cadrul aceluiasi ciclu, sarcina maxima fiind de 6 kg.

De asemenea, acest model de uscator sta foarte bine si la capitolul functii si extra-optiuni. Printre acestea se numara functia antisifonare care prelungeste cu 30, 60,90 de minute sau 2 ore etapa standard de antisifonare, prevenind cutele ce ar putea aparea in urma uscarii.

Time Dry permite setarea duratei programului de la 10 minute pana la 2 ore. Cu functia reverse plus, poti creste frecventa de rotire inversa a tamburului reducand rasucirea si incurcarea hainelor.

Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a seta nivelul de uscare pe care hainele tale doresti sa il atinga. In acest sens, exista 3 variante disponibile: extra dry adica super uscate, cupboard dry inseamna uscate pentru a fi puse in dulap si iron dry ce presupune uscare pentru calcat. In plus, cu functia de programare intarziata poti amana ora de incepere a spalarii in functie de programul tau.

Uscatorul beneficiaza de un design modern, iar datorita carcasei albe, va fi foarte usor de integrat. Frontal, se afla panoul de control cu ecran LCD unde poti actiona urmatoarele functii si poti verifica mai multe informatii: etapa de uscare, afisare timp ramas, programare intarziata, protectie antisifonare, curatare filtru, rezervor condens plin, curatare condensator, extinderea fazei de antisifonare si asa mai departe. Tot aici se afla butonul rotativ prin intermediul caruia poti alegee programele de uscare dorite. Activand functia Child Lock poti bloca panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, acesta inregistreaza 66 dB, ceea ce inseamna ca este mai silentios decat o masina de spalat rufe la centrifugare.

Dimensiunile uscatorului sunt de 60 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Electrolux PerfectCare900 EW9H378S este un uscator de rufe foarte bun ce ofera o gama variata de programe si functii pentru ca fiecare articol sa fie tratat corespunzator, in functie de materialul din care este realizat. Clientii confirma acest lucru si sustin ca se descurca foarte bine, este incapator si foarte economic. De asemenea, le place foarte mult faptul ca aduna scamele de pe suprafata hainelor, la final, acestea devenind mult mai pufoase si placute la atingere. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte economic
 • Programe diversificate
 • Setare nivel de uscare
 • Rufele sunt mai pufoase si placute la atingere

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *