Uscator de rufe Haier HD90-A3Q979U1-S Review si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Intr-o lume in continua evolutie, tehnologia moderna face parte din fiecare aspect al vietii noastre, iar acest lucru se aplica si in ceea ce priveste menajul zilnic. Una dintre sarcinile casnice frecvente este uscarea hainelor, iar aici intervine inovatia adusa de uscatorul de rufe Haier HD90-A3Q979U1-S. Echipat cu o serie de functii avansate, acest uscator de rufe este conceput pentru a face procesul de uscare mai eficient, mai convenabil si mai prietenos cu mediul.

Unul dintre aspectele definitorii ale uscatorului de rufe Haier HD90-A3Q979U1-S este clasa sa energetica A+++, care indica cel mai inalt nivel de eficienta energetica. Acest lucru inseamna ca aparatul utilizeaza o cantitate minima de energie pentru a usca rufele, reducand astfel factura la electricitate si impactul asupra mediului inconjurator. Functionand cu un motor inverter, uscatorul ajusteaza automat nivelul de putere pentru a se potrivi cu cerintele fiecarei sarcini de uscare, asigurand astfel un consum optim de energie.

O alta caracteristica impresionanta a uscatorului de rufe Haier este utilizarea unei pompe de caldura pentru procesul de uscare. Astfel, nu doar ca se reduce consumul de energie, dar se obtine si o uscare delicata si eficienta, pastrand calitatea materialelor si prelungind durata de viata a hainelor.

Uscatorul de rufe Haier HD90-A3Q979U1-S ofera o capacitate impresionanta de 9 kg, ceea ce il face potrivit pentru familii mari sau pentru cei care au o cantitate mai mare de rufe de uscat intr-o singura runda. O functie remarcabila este „Drum Light” (Lumina in tambur), care imbunatateste vizibilitatea in interiorul uscatorului, facilitand incarcarea si descarcarea hainelor.

O alta inovatie semnificativa adusa de uscatorul de rufe Haier HD90-A3Q979U1-S este functia „I-Refresh”. Aceasta permite revitalizarea hainelor si eliminarea mirosurilor neplacute fara a le expune la procesul complet de uscare. Acest lucru este ideal pentru hainele care nu necesita uscare completa, dar au nevoie de prospatime rapida.

De asemenea, uscatorul integreaza si o gama variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Cotton – este potrivit pentru articole din bumbac, rezistente la temperaturi ridicate, capacitatea maxima fiind de 9 kg.
 • Mix – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice, sarcina maxima fiind de 6 kg.
 • Synthetics – este ideal pentru articole din fibre sintetice, capacitatea maxima fiind de 4.5 kg.
 • Quick 30 – este un program scurt, cu ajutorul caruia puteti usca o cantitate de 0.5 kg articole.
 • Timer – este un program ce permite reglarea duratei de uscare, potrivit pentru articole mixte.
 • Delicate – este indicat pentru articoel sensibile, capacitatea maxima fiind de 1 kg.
 • Wool – este special pentru articole din lana sau care contin lana, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Towel – este ideal pentru prosoape din bumbac, capacitatea maxima fiind de 6 kg.
 • Bulky – este potrivit pentru articole voluminoase, sarcina maxima fiind de 2 kg.
 • Sports – este excelent pentru echipamente sportive, capacitatea maxima fiind de 4.5 kg.
 • Shirt – este destinat camasilor din bumbac sau materiale sintetice.
 • Duvet – este indicat pentru pilote si alte articole mari, capacitatea maxima fiind de 1 kg.
 • Babycare – este indicat pentru hainele celor mici, capacitatea maxima fiind de 1 kg.

Cu functia start intarziat puteti amana ora de incepere a uscarii in functie de programul vostru. Functia child lock permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

In ceea ce priveste design-ul, este un model elegant, usor de integrat in orice decor. In zona superioara, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti alege programele si functiile dorite, dar puteti verifica si durata programelor.

 Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe Haier HD90-A3Q979U1-S este cu siguranta un pas inainte in tehnologia uscarii rufelor. Cu o eficienta energetica exceptionala, functii avansate precum motorul inverter, pompa de caldura, „Drum Light” si I-Refresh, acest aparat aduce o noua perspectiva asupra modului in care gestionam uscarea hainelor in casa. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care acesta isi face treaba si sustin ca este foarte spatios si usuca eficient hainele. Programele din dotare le acopera nevoile, astfel ca usuca foarte bine orice fel de incarcatura adauga. Il recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Haier HD90-A3Q979U1-S

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Programe si Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Design

9.7/10

PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *