Uscator de rufe Heinner HHPD-804SA++ – Review complet si Pareri pertinente

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Heinner HHPD-804SA++ este un uscator de rufe incapator si economic despre care am ales sa discutam in acest material. Vine la pachet cu o serie de programe si functii utile oferind o eficienta buna si rezultate pe masura.

Uscatorul de rufe Heinner HHPD-804SA++ este prevazut cu o capacitate generoasa de 8 kg fiind ideal chiar si pentru o familie cu mai multi membri. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Astfel, va obtine un consum energetic cu pana la 40% mai mic decat un uscator incadrat in clasa B. Pentru o uscare cat mai eficienta a hainelor, acesta a fost prevazut cu senzor de umiditate, care va opri aparatul in momentul in care hainele sunt uscate complet.

Heinner HHPD-804SA++ are la baza o serie de programe despre care vom discuta in continuare:

 • Cotton – este potrivit pentru articole din bumbac si presupune trei nivele de uscare: Extra pentru uscarea articolelor groase, Cupboard pentru uscarea articolelor normale si Iron la finalul careia hainele raman usor umede facilitand calcarea lor. Sarcina maxima de incarcare este de 8 kg.
 • Delicate – este ideal pentru articole delicate, ce trebuie uscate rapid, insa trebuie sa aveti in vedere ca sarcina maxima nu trebuie sa depaseasca 1 kg.
 • Synthetics este recomandat pentru materiale sintetice si presupune doua nivele de uscare asemanatoare ca cele in cazul programului pentru bumbac: Cupboard si Iron. Sarcina maxima admisa este de 3.5 kg.
 • Wool – este ideal pentru articole din lana, sarcina maxima de incarcare fiind de 1 kg.
 •  Mix – pot fi introduse articole sintetice si din bumbac in cadrul aceluiasi ciclcu fara a depasi sarcina maxima de 3.5 kg
 • Shirts – este potrivit pentru camasi si bluze subtiri, sarcina maxima fiind de 1 kg.
 • Time Drying – permite personalizarea duratei programului in functie de tipul hainelor introduse.
 • Refresh – este potrivit pentru reimprospatarea tesaturii hainelor de la minim 20 de minute pana la maxima 150 de minute.
 • Baby care – ofera o ingrijire atenta articolelor bebelusilor.
 • Sport – este recomandat pentru echipamente sport, asigurand o uscare optima.
 • Duvet – este special conceput pentru uscarea paturilor, lenjeriilor si a altor articole voluminoase.

In completarea programelor anterior mentionate, vin si o serie de functii speciale foarte utile cum ar fi cea de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a uscarii cu pana la 23 de ore. Functia anti-sifonare previne sifonarea hainelor chiar si atunci cand hainele nu sunt scoase imediat dupa finalizarea programului. Functia de blocare acces copii permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Din punct de vedere al design-ul, aparatul beneficiaza de o carcasa foarte moderna, fiind disponibil in varianta argintie. Frontal, se afla butonul rotativ de selectie a progamului de uscare dorit, dar si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor, alegerea optiunilor suplimentare, puteti verifica indicatorul de filtru si rezervorul de colectare, pentru ca in momentul in care filtru se umple de scame si rezervorul de apa, vor trebui golite. Cuva este prevazuta cu sistem de iluminare in momentul deschiderii usii, oferind o mai buna vizibilitate asupra continutului. Hubloul este destul de mare incat sa ne permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu prea aveti de ce sa va ingrijorati avand in vedere ca inregistreaza cel mult 65 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 59.6 cm adancime, 60.9 cm latime si 84.5 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Heinner HHPD-804SA++ este un uscator care, in principiu, se descurca bine, fiind spatios si usor de folosit. Clientii au declarat ca au fost placut impresionati de acesta fiindca isi face treaba mai bine decat s-ar fi asetptat. Apreciaza faptul ca usuca eficient hainele, iar la final, hainele sunt mai pufoase si miros foarte bine. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere foarte buna pe care a recomadnat-o si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Heinner HHPD-804SA++

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Programe si Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Functionare economica
 • Gama variata de programe
 • Design modern

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *