Review Heinner HHPD-V804A++ – uscator de rufe cu pompa de caldura

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Heinner HHPD-V804A++ este un uscator de rufe cu pompa de caldura foarte util si eficient care reuseste sa usuce hainele proaspat scoase din masina, intr-un timp foarte scurt. Ofera un mod de functionare economic si silentios, dar mai multe detalii vom discuta in continuare.

Uscatorul de rufe Heinner HHPD-V804A++ este prevazut cu o capacitate destul de mare, de 8 kg, timp in care, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Datorita senzorului de umiditate, hainele vor fi uscate eficeint, prevenind uscarea excesiva a acestora, caci detecteaza nivelul de umiditate reziduala din tesatura lor.

Heinner HHPD-V804A++ are la baza 15 programe de uscare, despre care vom discuta in continuare:

 • Uscare prelungita bumbac – ofera o uscare foarte buna articolelor groasedin bumbac, capacitatea maxima admisa fiind de 8 kg. Viteza de centrifugare ajunge pana la 8 kg, iar durata este de 179 de minute.
 • Uscare bumbac pentru asezare in dulap – este potrivit pentru articolele din bumbac, care la final, pot fi asezate direct in dulap. Capacitatea maxima este de 8 kg, viteza de centrifugare de 1000 rpm, iar durata de 174 minute.
 • Uscare bumbac pentru calcare – pot fi uscate articole din bumbac, insa la final, acestea sunt usor umede, ceea ce faciliteaza calcarea lor. Capacitatea maxima oferita este de 8 kg, viteza de centrifugare de 1000 rpm, iar durata de 148 minute.
 • Uscare sintetice pentru asezare in dulap – recomandat pentru articole sintetice oferindu-le o uscare eficienta, sarcina maxima admisa fiind de 4 kg. Viteza de centrifugare ajunge pana la 800 rpm, in timp ce durata este de 74 de minute.
 • Uscare sintetice pentru calcare – articolele sintetice vor ramane usor umede pentru o calcare mai usoara, sarcina maxima fiind de 4 kg. Viteza de centrifugare este de 800 rpm, iar durata de 64 minute.
 • Delicate – este potrivit pentru tesaturi foarte delicate, capacitatea maxima fiind de 2 kg. Dureaza 55 minute si inregistreaza o viteza de centrifugare de 600 rpm.
 • Timp uscare – permite personalizarea programului in functie de preferinte.
 • Articole pentru bebelusi – hainele vor fi uscate atent, capacitate fiind de 3 kg, iar viteza de centrifugare de 600 rpm. In acelasi timp, durata programului este de 78 de minute.
 • Pilote – este potrivit pentru articole voluminoase cum ar fi cearceafuri, pilote, perne umplute si asa mai departe, sarcina maxima fiind de 2.5 kg. Viteza de centrifugare este de 800 rpm, iar durata de 140 de minute.
 • Haine sport – recomandat pentru articole sport, oferind o capacitate de 4 kg si o viteza de centrifugare de 800 rpm. Dureaza 103 minute.
 • Mixt – potrivit pentru articole din bumbac si sintetice, fiind uscate in cadrul aceluiasi ciclu, capacitatea maxima fiind de 4 kg. Viteza de centrifugare atinsa este de 1000 rpm, iar durata de 112 minute.
 • Reimprospatare lana – reimprospateaza tesatura articolelor din lana care au fost depozitate un timp indelungat in dulap si au capatat un miros neplacut. Dureaza doar 5 minute.
 • Reimprospatare – reimprospatarea tesatura hainelor ce au capatat un miros neplacut, avand o durata de 10 minute.
 • Express 45′ – este un program scurt ce dureaza numai 45 de minute, fiind potrivit pentru haine usor murdare, sarcina maxima fiind de 2 kg, iar viteza de centrifugare de 1200 rpm.
 • Camasi 30′ – dureaza numai 30 de minute si pot fi spalate cateva camasi, care nu depasesc sarcina maxima de 0.5 kg. Viteza de centrifugare este de 1200 rpm.

Printre functii auxiliare din dotare, se numara cea anti sifonare ce previne formarea cutelor, cuva realizand miscari variate pentru ca hainele sa nu se incurce. Functia de programare intarziata permite amana orei de incepere a programului dorit de la o ora pana la 23 de ore.

Uscatorul beneficiaza de un design deosebit, extrem de elegant, carcasa fiind de culoare alba in combinatie cu negru. Frontal, se afla panoul de control dotat cu un buton rotativ prin intermediul caruia putem selecta programul de uscare dorit, dar si un display LED prin intermediul caruia putem verifica timpul ramas pana la finalizarea programului de uscare, putem verifica cei mai importanti parametrii, selecta functiile auxiliare, precum si bloca accesul celor mici pentru a nu deregla aparatul.

Hubloul cu deschidere pe partea dreapta prezinta dimensiuni generoase, pentru a facilita manevrarea articolelor ceva mai voluminoase. Totodata, interiorul cuvei este iluminat pentru a avea o mai buna vizibilitate asupra continutului.

Dimensiunile aparatului sunt de 60.9 cm adancime, 59.6 cm latime si 84.5 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Heinner HHPD-V804A++ este un uscator de rufe foarte eficient, cu ajutorul caruia putem scapa de grija hainelor ude care ar putea fi o problema mai ales in sezonul rece. Cumparatorii sunt foarte incnatati de el si sustin ca este foarte usor de folosit, usuca bine hainele, insa este important sa alegem programul de uscare potrivit in functie de tipul hainelor si de material. In principiu, sunt de parere ca este o achizitie reusita si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HHPD-V804A++

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Economic
 • Incapator
 • Programe diversificate
 • Design elegant

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *