Uscator de rufe MIELE TCB 150 WP : Review si Pareri pertinente

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

MIELE TCB 150 WP este un uscator de rufe prevazut cu pompa de caldura performant, capabil sa usuce rapid si eficient orice tip de articol. Poate fi o alternativa buna si pentru cei mai pretentiosi, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Uscatorul de rufe MIELE TCB 150 WP ofera o capacitate de 7 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Uscatorul are la baza o gama variata de programe foarte bine gandite in cadrul careia puteti gasi atat programe pentru nevoi de baza precum bumbac, sintetice, materiale delicate, cat si pentru nevoi speciale cum ar fi programul rapid, cel pentru jeans si asa mai departe. In principiu, indiferent de ceea ce aveti de uscat, ca este vorba despre anumite tipuri de haine sau chiar de prosoape, cearceafuri, paturi si asa mai departe, veti gasi programul potrivit astfel incat sa isi faca treaba eficient, fara a degrada hainele.

Aparatul are la baza tehnologia Eco Dry si schumbator de caldura fara intretinere care au capacitatea de a mentine performante constante in timp, dar si un consum energetic mic. De asemenea, sistemul Fragrance Dos este eficient pentru ca la final hainele sa fie pufoase si frumos parfumate. Perfect Dry are rolul de a detecta continutul de apa din haine si de a regla programul de uscare, astfel incat hainele sa fie perfect uscate, prevenind uscare lor excesiva. Mai mult decat atat, puteti scapa de grija golirii recipientului unde se colecteaza apa din haine, exisistand posibilitatea de a conecta un furtun direct in chiuveta sau la scurgere.

Functia de programare intarziata permite amanarea programului pana la 24 de ore.

Din punct de vedere estetic, este un model simplu, care se poate integra usor in orice decor. Frontal se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul dorit si display ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare, dar si verificarea celor mai importanti indicatori. Hubloul este prevazut cu deschidere pe partea dreapta si este suficient de mare incat sa permita manevrarea usoara chiar si a articolelor mai mari.

In ceea ce priveste zgomotul produs in timpul functionarii, inregistreaza cel mult 66 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 63.6 cm adancime, 59.6 cm latime si 85 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe MIELE TCB 150 WP este de departe un model avansat, cu tehnologii inovatoare, ce ofera o ingrijire optima hainelor tale. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de aparat si declara ca isi face treaba impecabil, asa cum se si asteptau. Este usor de folosit si de programat, suficient de incapator pentru nevoile sale si foarte economic. Sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MIELE TCB 150 WP

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Functii si tehnologii avansate
  • Eficienta energetica
  • Gama variata de programe

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *