Uscator de rufe Miele TCC 230 WP Review si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

0
(0)

Uscatorul de rufe Miele TCC 230 WP este un exemplu elocvent al inovatiei in industria electrocasnicelor, oferind o combinatie perfecta intre performanta superioara si eficienta energetica. Acest aparat este echipat cu caracteristici de ultima generatie, precum pompa de caldura, capacitatea generoasa de 8 kg, clasa energetica A++, Eco Dry, Perfect Dry, iluminare tambur si Frangrance Dos.

Miele TCC 230 WP se incadreaza in clasa energetica A++, confirmand angajamentul producatorului fata de eficienta energetica ridicata. Acest lucru nu numai ca contribuie la reducerea facturilor de energie, ci si la impactul pozitiv asupra mediului. O caracteristica notabila a acestui uscator de rufe este utilizarea pompei de caldura, o tehnologie inovatoare care recicleaza caldura generata in procesul de uscare. Acest sistem eficient energetic utilizeaza caldura recirculata, reducand astfel semnificativ consumul de energie si emisiile de carbon.

Cu o capacitate generoasa de 8 kg, uscatorul Miele ofera posibilitatea de a usca o cantitate semnificativa de rufe intr-un singur ciclu. Aceasta capacitate generoasa face ca aparatul sa fie potrivit pentru gospodarii de dimensiuni diferite, oferind flexibilitate si eficienta sporita in utilizare. Functia Eco Dry adauga o dimensiune suplimentara eficientei energetice, ajustand automat consumul de energie in functie de incarcatura si nivelul de umiditate din rufe.

O alta caracteristica remarcabila a acestui aparat este tehnologia Perfect Dry, care monitorizeaza constant umiditatea rufelor si ajusteaza automat durata de uscare pentru a asigura rezultate perfecte de fiecare data. Aceasta functie nu numai ca asigura o uscare uniforma, dar si prelungeste durata de viata a hainelor, reducand riscul de suprasolicitare. Iluminarea tambur adauga un plus de functionalitate si comoditate, permitand vizualizarea clara a continutului tamburului in timpul incarcarii si descarcarii.

Pentru cei care apreciaza prospetimea hainelor lor, uscatorul dispune de sistemul Frangrance Dos. Aceasta functie permite adaugarea unor arome placute in timpul ciclului de uscare, oferind hainelor tale un miros proaspat si imbietor.

In acelasi timp, uscatorul Miele TCC 230 WP include urmatoarele programe de uscare:

 • Bumbac – este potrivit pentru articole groase din bumbac, capacitate maxima fiind de 8 kg.
 • Bumbac uscat normal – este recomandat pentru articole din bumbac mai subtiri, sarcina maxima fiind de 8 kg.
 • bumbac Uscat normal Actiune blanda – este recomandat pentru articole mai delicate din bumbac, capacitatea maxima fiind de 8 kg.
 • Bumbac calcare manuala – hainele din bumbac vor ramane usor umede la finalul programului, fiind mai usor de calcat. Capacitatea maxima este de 8 kg.
 • Intretinere usoara Uscat normal – este indicat pentru articole din fibre sintetice, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Intretinere usoara Uscat normal Actiune Blanda – este recomandat pentru articole realizate din materiale mai delicate, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Impermeabilizare – este indicat pentru articole realizate din materiale impermeabile, capacitatea maxima fiind de 2.5 kg.
 • Lana finisare – se adreseaza articolelor din lana sau care contin lana, sarcina maxima fiind de 2 kg.
 • Express Uscare normala – este un program scurt, potrivit pentru articole de zi cu zi, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Camasi Uscare normala –  este destinat camasilor din bumbac sau fibre sintetice, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Denim Uscare normala – se adreseaza articolelor din denim precum pantaloni, camasi, jachete, fuste, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Outdoor Uscare normala – este destinat articolelor de exterior, capacitatea maxima fiind de 2.5 kg.

Dimensiunile aparatului sunt de 64 cm adancime, 59.6 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 51 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe Miele TCC 230 WP reprezinta un echilibru perfect intre eficienta energetica, performanta superioara si functionalitati inovatoare. Cu tehnologii precum pompa de caldura, capacitatea generoasa de 8 kg, Perfect Dry si iluminare tambur, acest aparat nu doar eficientizeaza procesul de uscare, ci si adauga un nivel de confort si grija pentru hainele tale. In plus, cu clasa energetica A++ si Eco Dry, acest uscator de rufe se pozitioneaza ca o alegere responsabila din punct de vedere ecologic pentru consumatorii moderni. In acelasi timp, cumparatorii s-au declarat foare multumiti de performantele acestui aparat. Confirma ca usuca foarte bine hainele, este spatios, iar programele din dotare sunt extrem de bine optimizate. Nu au ce sa ii reproseze si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Miele TCC 230 WP

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

9.9/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Spatios
 • Programe bine optimizate
 • Senzori inteligenti
 • Filtru scame usor de curatat

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *