Uscator rufe Miele TDB230WP Active – 7 kg cu pompa de caldura

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Miele TDB230WP Active este un model de uscator de rufe cu pompa de caldura deosebit, ce s-a dovedit extrem de eficient si util, drept pentru care am ales sa il analizam astazi. Din punctul meu de vedere, ar putea fi o alternativa foarte buna, insa inainte de toate, va invitam sa aflati mai multe detalii care v-ar putea interesa.

Uscatorul de rufe Miele TDB230WP Active este prevazut cu o capacitate de 7 kg, suficienta de mare chiar si pentru o familie cu 1-2 copii. Totodata, este un aparat economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum energetic redus. In plus, producatorii vin cu niste estimari conform caora consumul energetic anual ar fi undeva la 211 kWh.

Uscatorul are la baza 11 programe, destul de diversificate pentru a acoperi o gama foarte variata de nevoi. Indiferent de tipul materialului, acest uscator este pregatit sa usuce hainele exact cat trebuie. Respectivele programe se refera atat la nevoi de baza, cat si la nevoi speciale: camasi, lana, denim, precalcare si asa mai departe. Este suficient doar sa alegi programul potrivit in functie de tipul hainelor adaugate si aparatul isi va face treaba. De acum poti spune adio rufelor intinse pe sarma sau pe calorifer, dar si umezelii din locuinta.

 • Bumbac eco – este recomandat pentru uscarea articolelor din bumbac cu un nivel moderat de umiditate, sarcina maxima de incarcare fiind de 7 kg.
 • Bumbac – este potrivit pentru uscarea articolelor din bumbazc cu unul sau mai multe straturi: tricouri, haine pentru bebelusi, lenjerie de corp, jachete, haine de lucru, paturi, halate, sorturi, halate de baie, prosoape, lenjerie de pat si asa mai departe. Sarcina maxima de incarcare este de 7 kg.
 • Intretinere usoara – este recomandat pentru articole realizate din bumbac, fibre sintetice sau mixte cum ar fi puloverele, rochiile, pantalonii, fetel de masa, ciorapii si asa mai departe, fara a depasi sarcina maxima de 4 kg.
 • Delicate – este potrivit pentru uscarea articolelor delicate din fibre sintetice, fibre mixte, matase artificiala sau bumbac usor de intretinut, cum ar fi camasile, bluzele, desuurile, articolele cu aplicatii si asa mai departe. Sarcina maxima de incarcare este de 2.5 kg.
 • Lana finisare – este creat pentru uscarea tesaturilor din lana si tesaturilor mixte, cum ar fi: pulovere, jachete impletite, ciorapi si asa mai departe. Sarcina maxima de incarcare este de 2 kg.
 • Camasi – este potrivit pentru camasi din bumbac sau din materiale sintetice, sarcina maxima de incarcare fiind de 2 kg.
 • Express – este recomandat pentru uscarea articolelor rezistente, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Denim – pot fi uscate articole din denim cum ar fi pantaloni, geci, fuste, camasi si asa mai departe. Sarcina maxima de incarcare este de 3 kg.
 • Outdoor – este recomandat pentru articolele impermeabine pentru exterior ce pot fi uscate in uscator. Sarcina maxima de incarcare este de 2.5 kg.
 • Impermeabilizare – este potrivit pentru uscarea textilelor ce pot fi introduse in uscator cum ar fi microfibrele, imbracamintea de schi si asa mai departe. Sarcina maxima de incarcare este de 2.5 kg.
 • Pre-calcare – este recomandat pentru tesaturi din bumbac si in, sarcina maxima de incarcare fiind de 1 kg.
 • Aer cald – pot fi introduse articole realizate din mai multe straturi care din cauza texturii si a compozitiei nu se usuca uniform. Sarcina maxima de incarcare este de 7 kg.

Cu ajutorul functiei de programare intaziata poti seta aparatul pentru a isi incepe activitatea la o ora convenabila pentru tine.

Design-ul uscatorului este unul simplu, dar modern, beneficiind de o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu display unde poti monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului in derulare, precum si butonul rotativ cu ajutorul caruia vei putea alege programul de uscare. Usa hubloului este destul de mare si prezinta deschidere pe partea stanga.

Totodata, uscatorul presupune o functionare destul de silentioasa, nivelul maxim de zgomot produs nedepasind 66 dB.

Concluzii si Pareri

Miele TDB230WP Active este un uscator de rufe foarte bun, ce ofera o capacitate suficient de mare si o gama diversificata de programe. Actualii cumparatori sunt foarte multumiti de el si declara ca a meritat pana la ultimul banut. Sustin ca usuca foarte bine hainele indiferent de material, lucru ce depinde si de programul pe care il alegi. Daca selecteaza programul perfect uscat, tricourile si alte haine pot fi purtate imediat. In cazul in care se opteaza pentr programul de pus in dulap acestea sunt pregatite deja pentru a fi asezate. In plus, cu programul potrivit, nici cearceafurile, perdelele sau draperiile nu mai sunt dificil de calcat, usurand realmente munca gospodinelor. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Miele TDB230WP Active

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

9.7/10

PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Programe diversificate
 • Uscare cu pompa de caldura
 • Economic
 • Usor de programat

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *