Uscator de rufe Miele TSF 643 WP cu pompa de caldura : Review detaliat

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Miele TSF 643 WP este de departe unul dintre cele mai performante uscatoare de rufe, iar brand-ul Miele reuseste sa mentina un standard ridicat la toate electrocasnicele din portofoliul sau. Poate constitui o varianta foarte buna pentru cei mai pretentiosi, insa inainte de a face orice alegere, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Uscatorul de rufe Miele TSF 643 WP pune la dispozitie o capacitate generoasa de 8 kg si este incadrat in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand astfel un consum energetic mic.

Modelul in discutie are la baza o gama de programe foarte bine gandita, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac eco – este un program potrivit pentru hainele din bumbac ce asigura o functionare economica. Sarcina maxima admisa pentru acest program este de 8 kg.
 • Bumbac – este inidcat pentu articolele din bumbac precum tricouri, jachete, prosoape, halate si asa mai departe si ofera mai multe optiuni: Extra Dry, Normal, Hand iron, Machine iron. Capacitatea maxima admisa este de 8 lg.
 • Uscare pentru calcat – pot fi adaugate articole din bumbac, sintetice sau fibre mixte, sarcina maxima admisa fiind de 4 kg.
 • Delicate – este un program special pentru articolele realizate din materiale sensibile, sarcina maxiima admisa fiind de 2.5 kg.
 • Lana – este indicat pentru uscara articolelor dn lana, fara a depasi sarcina maxima de 2 kg.
 • Camasi – pot fi uscate atat camasi, cat si bluze subtiri din bumbac sau materiale sintetice. Sarcina maxima admisa este de 2 kg.
 • Express – este un program scurt, potrivit pentru articole din bumbac, sarcina maxima admisa fiind de 4 kg.
 • Denim – este ideal pentru uscarea hainelor din denim fie pantaloni, jachete, camasi etc. Sarcina maxima admisa este de 3 kg.
 • Lenjerie de pat – eset indicat pentru uscarea lenjeriei de pat, polotei, fara a depasi sarcina maxima de 4 kg.
 • Exterior – este indicat pentru echipamente utilizate in aer liber care pot fi uscate in uscator, sarcina maxima admisa fiind de 2.5 kg.
 • Pre-calcare – poate fi folosit pentru uscarea rufelor din bumbac sau a tesaturii din in, sarcina maxima admisa fiind de 1 kg.
 • Aer cald – puteti usca o multime de tipuri de articole cum ar fi jachete, pilote, pijamale, articole voluminoase si asa mai departe, sarcina maxima admisa fiind de 8 kg.

Tehnologia Eco Dry implementata la nivelul acestui produs ajuta la economisirea resurselor, in timpul functionarii. Sistemul de filtrare si schimbatorul de caldura au capacitatea de a reduce considerabil consumul energetic, dar si durata de functionare. Mai mult decat atat, schimbatorul de caldra este protejat de un filtru special care nu mai necesita curatare periodica.

Pe parcursul uscarii hainelor, scamele din tesatura lor vor fi curatate si colectate intr-un filtru special. Acest filtru poate fi detasat cu usurinta si va necesita curatare periodica.

Totodata, functia de programare intaziata permite amanarea orei incepere a uscarii in functie de programul vostru.

Din punct de vedere estetic, este un model modern ce prezinta o carcasa alba. Panoul de control se afla in zona frontala si este prevazut cu un display ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare si verificarea celor mai importanti indicatori, iar prin intermediul butonului rotativ puteti selecta programul de uscare dorit. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este suficient de mare incat sa permita introducerea sau scoaterea usoara a articolelor mai mari.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu este un aparat galagios, inregistrand cel mult 66 dB.

Dimensiunile uscatorului Miele sunt de 64.3 cm adancime, 59.6 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 57 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Fara indoiala alegand uscatorul de rufe Miele TSF 643 WP nu ai cum sa dai gres. Este un aparat performant, ce ofera rezultate pe masura si o rezistenta excelenta in timp. Cumparatorii actuali confirma aceste lucruri si sustin ca au facut o alegere excelenta. Usuca perfect hainele indiferent de tipul lor, este foarte spatios si nu consuma mult. O considera o achizitie extrem de reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Miele TSF 643 WP

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economic
 • Programe bine gandite
 • Tehnologii avansate

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *