Uscator de rufe Miele TWL 780 WP Review si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Uscarea hainelor poate fi o sarcina dificila si consumatoare de timp in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, cu avansarea tehnologica constanta in domeniul electrocasnicelor, apar aparate precum uscatorul de rufe Miele TWL 780 WP, care promite sa transforme aceasta activitate obisnuita intr-o experienta usoara, eficienta si ecologica. Cu o capacitate generoasa de 9 kg, clasa energetica A+++, tehnologia Eco Speed, FragranceDos2 si Eco Dry, modelul in discutie aduce un nou nivel de performanta si confort in uscarea hainelor.

Cu o capacitate de incarcare de 9 kg, uscatorul de rufe Miele TWL 780 WP este potrivit pentru familiile mari si gospodariile cu o cantitate considerabila de rufe de uscat. Aceasta capacitate generoasa permite uscarea mai multor haine intr-un ciclu, economisind astfel timp si energie.

Un alt aspect remarcabil al acestui uscator de rufe Miele este eficienta energetica ridicata, clasificat in clasa A+++. Acest lucru inseamna ca aparatul utilizeaza cu mult mai putina energie electrica decat uscatoarele de rufe traditionale, ceea ce ajuta la reducerea facturilor de energie si la protejarea mediului inconjurator.

Acesta este echipat cu tehnologia Eco Speed, care ofera un control optim al vitezei de uscare. Aceasta permite utilizatorului sa aleaga intre o uscare rapida sau una mai lenta, in functie de necesitati. Daca doriti sa economisiti energie, puteti alege o uscare mai lenta pentru a obtine un consum de energie redus, sau puteti opta pentru o uscare rapida cand aveti nevoie urgenta de haine uscate.

Un aspect unic al uscatorului Miele TWL 780 WP este tehnologia FragranceDos2. Aceasta va permite sa adaugati capsule parfumate intr-un compartiment special al uscatorului, astfel incat hainele sa iasa din aparat proaspat mirositoare. Cu o varietate de arome disponibile, puteti personaliza mirosul hainelor dupa preferintele dvs.

Aparatulutilizeaza tehnologia Eco Dry, care monitorizeaza constant umiditatea hainelor si ajusteaza automat temperatura si timpul de uscare pentru a obtine rezultate precise si delicate. Acest lucru previne suprauscatul hainelor si protejeaza materialele delicate, cum ar fi matasea sau lana.

Totodata, include urmatoarele programe de uscare:

 • Cottons Eco – este recomandat pentru articole din bumbac realizate dintr-un singur strat, capacitatea maxima fiind de 9 kg.
 • Cottons – este potrivit pentru articole din bumbac rezistente, capacitatea maxima fiind de 9 kg.
 • Minimum iron – este potrivit pentru pulovere, rochii, pantaloni etc, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Delicates – se adreseaza articolelor realizate din materiale sensibile, capacitatea maxima fiind de 2.5 kg.
 • Wollens handcare – este potrivit pentru articole din lana sau care contin lana, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Bed linen – este indicat pentru lenjeria de pat.
 • Mobile Start – prin intermediul aplicatiei mobile puteti selecta programele de spalare.
 • Wash2Dry – este un program automat ce depinde de setarile masinii de spalat Miele cu care este conectat uscatorul.
 • Express – este un program scurt, ce poate usca rapid 4 kg de articole.
 • Shirts – este destinat camasilor din bumbac sau fibre sintetice, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Proofing – este potrivit pentru articole din microfibra, echipamentelor de schi si articolelor de exterior, sarcina maxima fiind de 2.5 kg.
 • Warm Air/DryFresh – este indicat pentru eliminarea mirosurilor neplacute din tesatura.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe Miele TWL 780 WP reprezinta o inovatie in lumea electrocasnicelor, combinand o capacitate generoasa cu eficienta energetica ridicata si functionalitati inteligente. Cu tehnologii precum Eco Speed, FragranceDos2 si Eco Dry, acest aparat aduce o experienta de uscare a hainelor care satisface cele mai exigente cerinte. Cumparatorii actuali se declara multumiti de alegerea facuta si confirma faptul ca este de departe un aparat performant. Usuca foarte bine hainele si asigura un mod de operare economic. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Miele TWL 780 WP

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

10.0/10

PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Capacitate generoasa
 • Functii si tehnologii avansate
 • Programe bine optimizate
 • Economic

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *