Samsung DV80T5220AW/S7 Review si Pareri despre un uscator de rufe clasa A+++

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Samsung DV80T5220AW/S7 este un uscator de rufe spatios si foarte economic prevazut cu tehnologia pompei de caldura ce optimizeaza activitatea aparatului si ofera o ingrijire optima hainelor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit si sa descoperiti mai multe informatii utile.

Uscatorul de rufe Samsung DV80T5220AW/S7 pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce il face potrivit pentru o familie cu aproximativ patru membri. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic scazut.

Tehnologia pompei de caldura asigura o uscare mai economica, dar si o ingrijire atenta a hainelor prevenind uscarea excesiva. Tehnologia Optimal Dry ofera o uscare inteligenta datorita senzorilor de umiditate care regleaza durata de uscare oprind procesul indata ce nivelul dorit a fost atins. In acest fel, hainele nu vor fi deteriorate, dar veti reusi sa salvati si energie.

Samsung DV80T5220AW/S7 are la baza o gama variata de programe si anume:

 • Bumbac eco – este un program economic si este potrivit pentru articole din bumbac precum lenjerii, fete de masa, lenjerie de corp, prosoape si camasi. Capacitatea maxima este de 8 kg.
 • Uscare rapida 35′ – este un program scurt, ce dureaza doar 35 de minute si este potrivit pentr uarticole din materailes intetice sau bumbac, capacitatea maxima fiind de 1 kg.
 • Super viteza – este recomandat pentru incarcaturi mixte din articoler din bumbac si articole din materiale sintetice, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Mixt – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice, capacitatea maxima fiind de 8 kg.
 • Sintetice – este potrivit pentru articole din materiale sintetice, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Delicate – este indicat pentru articole realizate din materiale senisibile ce pot deteriora usor, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Prosoape – este potrivit pentru prosoape de baie, de bucatarie etc, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Asternuturi – este recomandat pentru articole voluminoase precum plapumi, cearceafuri, cuverturi si pilote usoare, sarcina maxima fiind de 2 kg.
 • Camasi – este indicat pentru camasi din bumbac sa materiale sintetice, putand fi adaugata o sarcina maxima de 2 kg.
 • Lana – este indicat pentru articole din lana ce pot fi uscate in uscator, sarcina maxima fiind de 1 kg.
 • Haine outdoor – este potrivit pentru articole de exterior, echipamente de schi si echipamente montane, dar si pentru materiale cuma r fi spandex, stretch si microfibre. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg.
 • Uscare silent – este potrivit pentru incarcaturi mixte de bumbac si materiale sintetice, asigurand un mod de functionare silentios. Sarcina maxima este de 8 kg.
 • Uscare pentru fier – in cazul acestui ciclul, procesul de uscare se incheie in stare umeda, facilitand calcarea hainelor. Sarcina maxima este de 4 kg.

Cu functia de programare intarziata puteti amana ora de incepere a progarmului dorit de la o ora pana la 24 de ore.

Functia de blocare copii permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

Datorita tehnologiei Wi-fi aveti posibilitatea de a controla uscatorul direct de pe telefonul mobil folosind aplicatia din dotare. Astfel, ii veti putea monitoriza mai usor activitatea si veti putea realiza toate setarile dorite.

In ceea ce priveste design-ul, este un produs foarte modern, usor de integrat in orice decor. In zona superioara, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ si display ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor si verificarea celor mai importanti parametri. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este destul de mare incat sa permita manevrarea usoara si a articolelor voluminoase.

Dimensiunile masinii sunt de 60 c adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 50 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe Samsung DV80T5220AW/S7 este un model interesant, dotat cu o gama variata de functii pentru a acoperi o mare parte din nevoi. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care acest uscator isi face treaba si declara ca usuca eficient hainele, este spatios si prezinta o serie de programe foarte bine gandita. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Samsung DV80T5220AW/S7

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Design

9.7/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Eficienta energetica
 • Wi-fi

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *