Uscator rufe, Siemens WT43H081 – Review si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Siemens WT43H081 este un uscator de rufe destul de bun, ce reuseste sa ofere o ingrijire atenta hainelor pentru a le usca eficient fara a le deteriora pe termen lung. Va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile despre produs in vederea formarii unei pareri pertinente.

Uscatorul de rufe Siemens WT43H081 prezinta o capacitate de 7 kg si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil.

Programele din dotare sunt foarte bine gandite si diversificate pentru a acoperi orice fel de nevoi. Beneficiaza de programe de uscare destinate atat nevoilor de baza – bumbac, sintetice, lana, cat si pentru nevoi speciale bluze, super 40, lenjerie, uscare cu aer cald, uscare cu aer rece si asa mai departe. Este foarte important sa selectati programul potrivit in functie de tipul articolelor adaugate pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Tehnologia Auto Dry presupune controlarea procesului de uscare cu ajutorul senzorilor, astfel incat hainele sa nu fie degradate sau micsorate. Functia de blocare acces copii permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Siemens WT43H081 prezinta un design destul de simplu, fiind prevazut cu o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit si un display ce permite monitorizarea duratei programelor de uscare, activarea functiilor auxiliare, verificarea filtrelor si asa mai departe. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Este un model destul de silentios ce inregistreaza in timpul spalarii numai 45 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 59.9 cm adancime, 59.8 cm latime si 84.2 cm inaltime, avand o greutate de 45 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul Siemens WT43H081 este un model destul de bun ce reuseste sa usuce eficient hainele, acestea devenind mai pufoase si placute la atingere. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea si sunt de parere ca au facut o alegere buna. Este destul de incapatoare pentru nevoile lor, silentioasa si nici nu consuma multa energie electrica. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Siemens WT43H081

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Programe si Functii

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama variata de programe
  • Hainele devin mai pufoase
  • Functionare silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *