Review TEKA TKS 850 C WHITE – uscator de rufe free-standing

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Uscator de Rufe free-standing prin condensare TEKA TKS 850 C WHITE , Uscator, 8 kg, 16 Programe Uscare, Clasa B, Alb

TEKA TKS 850 C WHITE este un uscator de rufe foarte util in orice locuinta, care ne ajuta sa scapam de grija hainelor ude si greu de uscat, precum si de umezeala excesiva din locuinta. Este un aparat care poate fi folosit atat intr-un apartament, cat si intr-o casa, iar daca nu dispui de prea mult spatiu pentru a depozita si o masina de rufe si un uscator de rufe, atunci trebuie sa stii ca acestea pot fi montate una deasupra celeilalte printr-un suport special. Insa, intorcandu-le la uscatorul despre care am ales sa vorbim astazi, as vrea sa va aduc la cunostinta cateva specificatii tehnice si pareri personale.

Uscatorul de rufe TEKA TKS 850 C WHITE este prevazut cu o capacitate de incarcare destul de mare, de 7 kg, si este incadrat in clasa de eficienta energetica B. Trebuie sa recunosc ca la acest capitol mi-ar fi placut sa se mai lucreze, fiindca nu este tocmai printre cele mai performante clase de eficienta energetica. Datorita senzorului de umiditate care detecteaza nivelul de umiditate reziduala din haine, acestea vor fi uscate exact atat cat trebuie, prevenind uscarea excesiva si degradarea lor in timp.

TEKA TKS 850 C WHITE este prevazut cu 16 programe de uscare, foarte bine gandite, ce reusesc sa acopere integral orice tip de nevoi am avea:

 • Bumbac extra – ofera o uscare foarte mare articolelor din bumbac mai groase, capacitatea maxima fiind de 8 kg.
 • Bumbac standard – este potrivit pentru articolele din bumbac, nivelul de uscare fiind : uscat pentru dulap. Astfel, la finalul programului hainele vor putea fi puse direct in dulap. Capacitatea maxima admisa este de 7 kg.
 • Bumbac calcare – este recomandat, deopotriva, pentru hainele din bumbac, insa la final, acestea vor ramane usor umede, pentru a facilita procesul de calcare a hainelor. Sarcina maxima este de 8 kg.
 • Delicat – este potrivit pentru uscarea rufelor delicate sau haine ce necesita spalare manuala. Capacitatea maxima este de 1 kg.
 • Sintetice extra – potrivit pentru articole sintetice, din materiale groase sau cu mai multe straturi, asigurandu-se o uscare foarte mare. Sarcina maxima admisa este de 3.5 kg.
 • Sintetice standard – este potrivit, deopotriva, pentru articole din materiale sintetice, insa mai subtiri, care nu se calca, cum ar fi fetele de masa, hainele de bebelusi, sosetele si asa mai departe. Sarcina maxima este de 3.5 kg.
 • Sintetice calcare – este potrivit pentru articole care se calca, realizate din materiale sintetice, la final ramanand usor umede. Capacitatea maxima permisa este de 3.5 kg.
 • Lana – este recomandat pentru articolele pufoase si lanoase, insa nu si pentru articole din lana. Capacitatea maxima este de 1 kg.
 • Jeans – este potrivit pentru uscarea blugilor sau a hainelor care se pot roti la viteze mari in masina de spalat.
 • Mixt – putem adauga atat articole din bumbac, cat si sintetice, pentru uscarea in cadrul aceluiasi ciclu.
 • Sport – este ideal pentru articolele sport, din materiale subtiri, poliester ce nu necesita calcare.
 • Camasi – pot fi adaugate articole cu intretinere usoara cum ar fi bluze si alte articole din materiale anti-sifonare.
 • Ciclul meu – permite definirea si salvarea programului preferat.
 • Cald – este potrivit pentru uscarea hainelor cu aer cald, temperatura putand fi modificata de la 10 minute pana la 120 de minute, in pasi de 10 minute.
 • Rece – hainele sunt uscate cu jet de aer rece, fiind potrivit pentru aerisirea hainelor. Durata poate fi reglata de la minim 10 minute pana la maxim 30 de minute.
 • Refresh – este ideal pentru reimprospatarea hainelor ce au fost tinute in dulapuri si au capatat un miros neplacut. Durata poate fi modificata de la minim 20 de minute pana la maxim 150 de minute.

Cu functia de programare intarziata putem pana ora de incepere a uscarii de la 0 pana la 24 de ore. Acest lucru presupune ca programul va incepe dupa un anumit numar de ore, prestabilit.

De asemenea, putem regla nivelul de uscare al rufelor, in functie de cele patru grade disponibile. Durata de uscare poate creste cu trei minute pentru fiecare grad.

Functia anti-sifonare previne formarea cutelor pe suprafata hainelor. Durata acesteia este de 30 de minute sau 120 de minute, putand fi activata in cadrul tuturor programelor, in afara de Rece, Reimprospatare si lana. In plus, la finalul programului de uscare, hainele sunt mult mai pufoase, iar scamele vor fi curatate si colectate intr-un filtru special, pe care va trebui sa il goliti dupa fiecare program.

Uscatorul TEKA TKS 850 C WHITE preiznta un design modern si foarte atragator, carcasa fiind alba. Frontal, este amplasat panoul de control prevazut cu un buton rotativ prin intermediul caruia putem selecta programul de uscare dorit si un display LCD un deputem monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului, putem activa functii auxiliare si asa mai departe. De asemenea, beneficiaza de un hublou de dimensiuni generoase, cu deschidere pe partea dreapta, ce ne faciliteaza manevrarea articolelor mai voluminoase.

Este un aparat rezonabil din punct de vedere al zgomotului, mai silentios decat o masina de spalat rufe la centrifugare, inregistrand 69 dB.

Concluzii si Pareri

TEKA TKS 850 C WHITE reprezinta un uscator de rufe care se descurca eficient, in principal, apreciez la el numarul mare de programe. Clientii sunt si ei multumiti de felul in care isi face treaba, iar acest lucru chiar era de asteptat. Este incapator, iar programele din dotare reusesc sa acopere integral orice tip de nevoi ai avea. In plus, previne uscarea hainelor in exces, iar la final acestea sunt mai pufoase si placute la atingere. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: TEKA TKS 850 C WHITE

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.9/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe
 • 4 nivele de uscare
 • Progrmare intarziata
 • Incapator

Contra

 • Consum energetic mai ridicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *