Uscator de rufe Whirlpool Supreme Care STU83XEU Review si Recomandari

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Whirlpool Supreme Care STU83XEU este un uscator de rufe cu pompa de caldura ce poate oferi o buna ingrijire hainelor. Dispune de o capacitate generoasa si un consum redus de resurse, insa despre toate acestea si multe altele vom discuta in materialul pe care l-am pregatit.

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Care STU83XEU ofera o capacitate de 8 kg, ceea ce il face potrivit pentru o familie de aproximativ 4 persoane. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic.

Modelul in discutie are la baza tehnologia pompeio de caldura care ajuta la o uscare eficienta a hainelor, dar si un consum energetic mai mic. Totodata, uscatorul include filtru de scame pe care il puteit scoate foarte usor pentru a il curata dupa fiecare uscare.

Tehnologia al salea simt 3Dry ofera un control inteligent al intregului proces de uscare, asigurand rezultate bune. Mai mult decat atat, Sistemul Soft Move asigura o ingrijire personalizata in functie de tesatura.

Uscatorul este echipat cu motor Sense Inverter ce asigura performatne bune in timp, ingrijire delicata hainelor si un consum redus.

Whirlpool Supreme Care STU83XEU este dotat cu o gama variata de programe foarte bine gandite care acopera atat nevoi de baza, precum Bumbac, Sintetice, Colorate, Blugi, cat si nevoi speciale precum Articole sportive, Uscare rapida, Reimprospatare, Jachete etc. Si mai interesant de mentionat este faptul ca aveti posibilitiatea de a regla nivelul de umiditate in functie de preferinte.

Cu functia de Blocare taste veti dezactiva panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

In ceea ce priveste design-ul, este un model cu un aspect foarte elegant care se integreaza usor in orice decor. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, dar si display-ul prevazut cu butoane tip touch prin intermediul caruia puteti verifica durata programelor, puteti activa programele dorite si functiile speciale, respectiv puteti verifica indicatorii acestuia.

Mai mult decat atat, ofera un mod de functionare silentios, inregistand 62 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 65.6 cm adancime, 59.5 cm latime si 84.9 cm inaltime, avand o greutate de 44 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Care STU83XEU este un model prevazut cu functii si tehnologii moderne ce asigura o buna ingrjire hainelor. Cumparatorii confirma faptul ca este un uscator de rufe eficient care usuca foarte bine hainele. Usuca cu ajutorul sau o gama variata de incarcaturi de la haine pana la perne, pilote, cuverturi, perdele si asa mai departe. De fiecare data usuca foarte bine, timp in care este foarte silentios si economic. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Whirlpool Supreme Care STU83XEU

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Eficienta energetica
  • Tehnologia al 6-lea simt
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *