Uscator de rufe Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S – Review complet si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S este un uscator de rufe care vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos, despre care am ales sa discutam in cadrul acestui material.

In primul rand, este de apreciat faptul ca dispune de o capacitate generoasa de 10 kg, ceea ce il face potrivit chiar si pentru familii mai numeroase. Pe de alta parte, consumul energetic este ceva mai ridicat intrucat este incadrat in clasa B. Insa, trebuie sa tineti cont de faptul ca un uscator va consuma intotdeauna mai mult comparativ cu o masina de spalat rufe.

Uscatorul Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S pune la dispozitie 14 programe foarte diversificate, ce reusesc sa acopere o gama ampla de nevoi. Astfel, indiferent de tipul hainelor pe care doresti sa le usuci in timp util, vei regasi programul corespunzator. Mai mult decat atat, beneficiaza de functia de programare intarziata, adica permite prestabilirea orei de incepere a spalarii, chiar daca nici macar nu esti acasa in acel moment. Sau, de exemplu, poti programa uscatorul dimineata, astfel incat, in momentul in care te trezesti hainele sa fie deja uscate si sa poata fi purtate.

Nu este vorba numai de comoditatea pe care o ofera un uscator de rufe, ci te va scapa definitiv si de problema umiditatii din casa, provocata de hainele intinse pe balcon sau in spatii nepotrivite. Daca nu ai un spatiu special amenajat pentru a intinde rufe si risti ca umezeala sa patrunda foarte usor in locuinta, atunci sfatul nostru este sa te orientezi catre un uscator de rufe. Modelul de fata este accesibil chiar si persoanelor care nu dispun de un buget foarte mare.

Cu ajutorul tehnologiei Smart Touch poti controla aparatul direct de pe telefonul mobil. Descarcand aplicatia Candy Simply Fi, poti gestiona foarte usor activitatea acestuia sau poti doar sa il urmaresti. In plus, tehnologia Sensor Dry permite ajustarea nivelului de uscare in functie de propriile dorinte.

Uscarea se realizeaza prin condens, iar acesta este colectat intr-un recipient special, ce va trebui golit periodic.

Din punct de vedere estetic, aparatul este destul de asemanator unei masini de spalat rufe. Beneficiaza de o carcasa simpla, de culoare alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un display unde vei monitoriza timpul si alti parametrii importanti, dar si butonul rotativ prin intermediul caruia vei alege programul de uscare potrivit.

Dimensiunile acestui model sunt de 60 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S este un uscator de rufe foarte util in orice locuinta unde nu exista spatiu special amenajat pentru a intinde rufele. Clientii sunt foarte multumiti de eficienta sa si sustin ca isi face treaba ireprosabil indiferent de materialul din care sunt confectionate hainele. Sustin ca programele din dotare acopera o gama foarte variata de nevoi si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

– SPECIFICATII PRODUCATOR –

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Uscator cu condensare
Tip incastrare Standard
Tip incarcare Frontala
Tip panou de comanda Digital
Numar programe 14
Eficienta energetica Clasa B
Culoare Alb
Adancime 60 cm
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm

SPECIFICATII TEHNICE

Tip alimentare Electric
Capacitate de incarcare 10 Kg
Tip deschidere hublou Stanga

PROGRAME & FUNCTII

Functii Pornire intarziata
Tehnologii Sensor Dry Smart Touch NFC

Uscator de rufe Candy GRAND'O VITA GVS C10DE-S, 10 kg, Condensare, Display, NFC, 60 cm, Alb

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Programe si Functii

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

8.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate mare
  • 14 programe de uscare
  • Programare intarziata

Contra

  • Consum energetic mai mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *