Review Uscator de rufe Arctic DAPL811AWG cu 15 programe

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Arctic DAPL811AWG este un model de uscator de rufe foarte accesibil ca pret despre care am ales sa discutam astazi si sa clarificam cateva detalii despre acesta. Prin urmare, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii relevante despre produsul analizat in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Uscatorul de rufe Arctic DAPL811AWG este prevazut cu o capacitate destul de mare, de 8 kg, si este incadrat in clasa de eficienta energetica B, asigurand un consum energetic decent. Recunosc ca mi-ar fi placut sa se mai lucreze la acest capitol si sa se obtina o clasa cel putin A.

Uscatorul beneficiaza de o gama foarte variata de programe ce reusesc sa acopere orice nevoi am avea. Printre acestea se numara:

 • Bumbac calcare usoara – putem usca articole din bumbac ce urmeaza a fi calcate, la final, hainele ramanand usor umede. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg.
 • Bumbac eco – este potrivit pentru uscarea hainelor din bumbac, obtinand un consum energetic mai mic. Sarcina maxima ce poate fi introdusa este de 8 kg.
 • Bumbac gata de impaturit – putem utiliza acest program pentru o uscare eficienta a hainelor groase precum pataloni, treininguri etc, capacitatea maxima fiind de 8 kg.
 • Bumbac uscare extra – pot fi introduse articole precum rufe din bumbac gros, prosoape, halate si asa mai departe, sarcina maxima fiind de 8 kg.
 • Sintetice calcare usoara – pot fi introduse haine din materiale sintetice, usurand calcarea acestora, sarcina maxima admisa fiind de 4 kg.
 • Sintetice gata de impaturit – pot fi uscate toate rufele din materiale sintetice cum ar fi tricouri, camasi, pantaloni, lenjerie intima si asa mai departe, fara a depasi capacitatea maxima de 4 kg.
 • Blugi – putem usca rochii, pantaloni, camasi si alte tipuri de haine din denim, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Improspatare – presupune reimprospatarea tesaturii hainelor pret de 10 minute fara a utiliza aer cald.
 • Programe temporizate – putem selecta programele temporizate de 10 si 30 de minute pentru a ajunge la nivelul de uscare dorit utilizand temperaturi scazute.
 • Articole de iarna / Sport – pot fi uscate articole din materiale sintetice, bumbac sau materiale amestecate ori produse rezistente la apa, sarcina maxima de incarcare fiind de 2 kg.
 • Mixt / Zilnic – putem usca cu ajutorul acestui program atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice in cadrul aceluiasi ciclu, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Antialergic+ – este un program pe termen lung care permite  igienizarea hainelor copiilor sau a persoanelor alergice, sarcina maxima fiind de 5 kg.
 • Delicate / Camasi – putem usca camasile si bluze subtiri, prevenind sifonarea lor, sarcina maxima admisa fiind de 1.5 kg.
 • Rapid –  putem utiliza acest program pentru uscarea rapida a unei cantitati mici de articole, numai 0.5 kg. In aceste conditii, putem usca, de exemplu, doua camasi.

Cu functia de programare intarziata putem amana ora de incepere a spalarii in functie de programul pe care il aveti, cu 3, 6 sau 9 ore. Totodata, functia de siguranta pentru copii permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior. Functia antisifonare previne sifonarea excesiva a hainelor in timpul uscarii.

Din punct de vedere estetic, Arctic DAPL811AWG este un model destul de simplu, prevazut cu o carcasa destul de simpla, de culoare alba. Frontal, regasim panoul de control prevazut cu un buton rotativ de selectie a programului de spalare dorit si cateva butoane ce ne permit activarea functiilor auxiliare. Mi-ar fi placut sa regasesc si un display care sa imi permita monitorizarea duratei programului.

Design-ul special Aqua Surf asigura conditiile optime pentru ca articolele introduse in uscator sa fie uscate eficient si tratate atent, prevenind degradarea lor. Conturul cuvei si forma paletelor asigura o miscare fluida ainelor in timpul uscarii, imitand efiicent ritmul valurilor.

In plus, presupune si un mod de functionare destul de silentios, inregistrand numai 66 dB. Dimensiunile produsului sunt de 56.8 cm adancime, 59.7 cm latime si 84.6 cm inaltime, cantarind 32.5 kg.

Concluzii si Pareri

Arctic DAPL811AWG este un uscator de rufe destul de simplu, dar eficient si chiar util, ce reuseste sa te scape definitiv de grija hainelor ude pe care nu ai unde sa le intinzi, mai ales iarna. Cumparatorii sustin ca se descurca eficient si usuca foarte bine hainele indiferent de tipul materialului. Este usor de setat si destul de silentios, iar ei sunt multumiti de modul in care isi face treaba. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Arctic DAPL811AWG

9.3

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Programe si Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

8.8/10

PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Numar mare de programe
 • Capacitate de incarcare generoasa
 • Functionare silentioasa
 • Usor de setat

Contra

 • Consum energetic cam ridicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *