Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU – Review si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU este un uscator de rufe foarte util in orice locuinta care nu dispune de spatiu special pentru uscarea rufelor, iar cele mai multe se confrunta cu aceasta problema. Modelul in discutie isi face treaba eficient, fiind totodata foarte economic si silentios. In continuare, vom discuta pe larg despre ce inseamna mai concret acest produs si care sunt capacitatile sale.

Uscatorul de rufe Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU este prevazut cu o capacitate generoasa de 8 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anuar ar fi aproximat undeva la 234 kWh.

Aparatul are la baza o gama foarte variata de programe care, din punctul meu de vedere, acopera orice tip de nevoi am avea. Printre acestea se numara:

 1. Bumbac – este potrivit pentru articole rezistente din bumbac sau in.
 2. Mixt – putem adauga atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice, fiind uscate in cadrul aceluiasi ciclu.
 3. Lenjerie – este ideal pentru uscarea lenjeriilor de pat, a fetelor de masa si asa mai departe.
 4. Camasi – putem adauga atat camasi din bumbac, cat si camasi din materiale sintetice.
 5. Sport – este special proiectat pentru articole sport, echipamente fitness si asa mai departe.
 6. Pilote – pot fi introduse paturi, pilote, perne cu umplutura de puf sau pene.
 7. Blugi – putem usca cu ajutorul acestui program articole rezistente din denim.
 8. Calcare usoara – faciliteaza calcarea rufelor, prevenind sifonarea lor.
 9. Improspatare – permite reimprospatarea tesaturii hainelor care au fost depozitate mult timp in dulap si care au capatat un miros neplacut.
 10. Rapid 30 – presupune o uscare rapida a articolelor usor umede.
 11. Colorate – este special creat pentru articole delicate, prevenind decolorarea lor.
 12. Matase – ofera o ingrijire atenta articolelor din matase fara a le degrada.
 13. Lana – vizeaza uscarea delicata a articolelor din lana.
 14. Delicate – putem adauga articole din alte tipuri de materiale sensibile decat cele mentionate anterior.
 15. Sintetice – pot fi introduse articole realizate din materiale sintetice.

Totodata, avem posibilitatea de a regla nivelul de uscare, iar ina cest sens, avem mai mult optiuni: Uscare antisifonare, Intindere. Uscare normala si Uscare extra. In plus, sunt prezente si cateva functii utile care completeaza perfect programele din dotare. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a programului selectat in functie de preferinte. Functia anti-innodare previne amestecarea hainelor si sifonarea lor. Functia de blocare taste presupune blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU prezinta un design destul de simplu, fara a avea elemente care sa atraga atentia. Frontal, regasim panoul de control prevazut cu un buton rotativ de selectie a programului de spalare dorit si display-ul ce ne permite monitorizarea timpului ramas pana la finalizarea programului, etapa de uscare, activarea functiilor auxiliare si asa mai departe.

Totodata, este important de amintit faptul ca acest uscator presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand in acest sens 64 dB. Dimensiunile modelului analizat sunt de 64.6 cm adancime, 59.5 cm latime si 84.9 cm inaltime, cantarind 47.5 kg.

Concluzii si Pareri

Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU poate fi o alternativa interesanta in materie de uscatoare de rufe ce reuseste sa ofere o ingrijire atenta hainelor si o uscare optima. Cumparatorii sustin ca isi face treaba foarte bine, iar acest lucru se datoreaza si gamei foarte variate de programe din dotare. De asemenea, au mai declarat ca este destul de incapatoare, economica si foarte silentioasa, iar din punctul lor de vedere, a fost o alegere buna. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool FreshCare+ FT M22 82Y EU

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.5/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe
 • Economic
 • Silentios
 • Incapator

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *