Uscator de rufe BOSCH WTW8761BY – Review si Impresii

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

BOSCH WTW8761BY este un uscator de rufe aflat in portofoliul renumitului brand, Bosch, despre care bine stim ca nu face rabat de la calitate. Produsul in cauza vine in ajutor vostru pentru a usca mai rapid si mai usor hainele proaspat spalate.

Uscatorul de rufe BOSCH WTW8761BY este prevazut cu o capacitate generoasa de 9 kg, ceea ce il face potrivit chiar si pentru familiile cu mai multi copii. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energeitc anual undeva la doar 243 kWh.

Uscatorul dispune de o gama variata de programe ce reusesc sa acopere integral orice nevoi ati avea, iar printre acestea se numara:

 • Cotton – este potrivit pentru articolele textile rezistente la uzura, la fierbere din bumbac sau in. Capacitatea maxima oferita este de 9 kg.
 • Easy-care – ofera o ingrijire atenta articolelor sintetice sau din tesaturi mixte, sarcina maxima fiind de 3.5 kg.
 • Mixed – pot fi adaugate atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, sarcina maxima fiind de 3 kg
 • Delicate – este recomandat pentru articole din materiale delicate cum ar fi satinul, tesaturile mixte sau cele sintetice, sarcina maxima fiind de 2 kg.
 • Wool – este special gandit pentru articolele din lana, insa capacitatea este una destul de mica, de 0.5 kg.
 • Time program cold – este un program cu durata temporizata pentru toate articolele cu exceptia lanii si a matasii, sarcina maxima fiind de 3 kg.
 • Time program warm – este, deopotriva, un program cu durata temporizata, unde pot fi adaugate toate tipurile de materiale, cu exceptia matasii.
 • Shirts / Blouses – este ideal pentru camasi si bluze din bumbac, in, sintetice ori tesaturi mixte, fara a depasi sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Duvet – este recomandat pentru articole textile umplute cu fibre sintetice, perne, cuverturi sau paturi, sarcina maxima admisa fiind de 2.5 kg.
 • Down – este recomandat pentru articole textile umplute cu puf, pilote sau cuverturi, sarcina maxima fiind de 1.5 kg.
 • Sportswear – este special gandit pentru echipamentele sport cu uscare rapida di n fibre functionale sau sintetice, sarcina maxima fiind de 1.5 kg.
 • Towels – este recomandat pentru prosoape si halate de baie rezistente realizate din bumbac, saricina maxima fiind de 6 kg.
 • Super 40′ – este un program scurt ce permite incarcarea mixta, capacitatea maxima oferita fiind de 2 kg.
 • Allergy Plus – este potrivit pentru articole rezistente, pentru hainele bebelusilor sau a persoanelor cu alergii, sarcina maxima fiind de 4 kg.

Aparatul prezinta trei nivele de uscare si anume: Uscat pentru dulap plus care este recomandat hainelor groase cu mai multe straturi ce se usuca greu, uscat pentru dulap ideal pentru urfe normale intr-un singur strat si uscat pentru calcat fiind potirivt pentru articole normale, intr-un singur strat care trebuie sa ramana usor umede astfel incat sa faciliteze calcarea lor.

Functia Gata in presupune programarea in prelabail a orei de pornire a unui program, aceasta putand fi amanata cu pana la 24 de ore.

Interesant este si faptul ca la finalul uscarii, hainele devin mai pufoase si placute la atingere, iar scamele sunt curatate de pe suprafata lor. Atentie, insa, caci periodic filtrul pentru scame trebuie curatat, fiindca acolo raman scamele adunate de pe haine. Totodata, functia antisifonare reduce formarea cutelor de pe suprafata hainelor, ba chiar unele tipuri de haine nu vor mai necesita calcare.

BOSCH WTW8761BY beneficiaza si de un design modern si placut, carcasa fiind alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit, dar si un display prin intermediul caruia putem monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de uscare, putem selecta nivelul de uscare, activa functiile auxiliare sau verificarea celor mai importanti indicatori necesari pentru o buna functionare a masinii.

Mai mult decat atat, presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand numai 64 dB. Dimensiunile acestuia sunt de 84.2 cm inaltime, 59.7 cm latime si 59.9 cm adancime.

Concluzii si Pareri

BOSCH WTW8761BY este un model de uscator de rufe foarte bun, incapator si economic, ce reuseste sa acopere o paleta ampla de nevoi. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de el si declara ca isi face treaba ireprosabil, asa cum se asteptau. Functiile din dotare sunt foarte bine gandite si diversificate, iar aparatul presupune un mod de functionare extrem de silentios. Mai mult decat atat, dupa uscare, hainele sunt mai pufoase si, mai mult decat atat, scamele sunt curatate destul de bine. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: BOSCH WTW8761BY

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.8/10

PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incapator
 • Economic
 • Silentios
 • Gama variata de programe

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *