Uscator de rufe Beko DH8544RX, Uscare Hybrid, Motor Prosmart Inverter, LCD, 8 kg, 16 programe, Clasa A+++, Alb

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DH8544RX este un model de uscator de rufe deosebit, ce vine la apchet cu o capacitate suficient de mare, o gama variata de programe, dar si un consum energetic foarte mic. Practic, cel din urma reprezinta unul dintre cele mai importante puncte forte ale sale, insa surprinzele nu se termina aici.

Uscatorul de rufe Beko DH8544RX pune la dispozitie o capacitate de 8 kg, ceea ce recomanda chiar si pentru familii cu mai mulit copii. Totodata, reuseste sa ramana un aparat extrem de economic, fiind incadrat in cea mai buna clasa de eficienta energetica , A+++, ceea ce inseamna un consum energetic foarte mic.

Aparatul prezinta si cateva tehnologii avansate care vor optimiza procesul de uscare. Printre acestea, se numara tehnologia RapiDry care va permite uscarea hainelor intr-un timp mai scurt. Iti ofera, practic, doua alternativa: fie speli rapid, fie speli economic. In acelasi timp, tehnologia Optisense optimizeaza procesul de uscare al hainelor, gratie senzorilor de temperatura si de umiditate. In plus, poti alege si nivelul de uscare dorit, astfel incat hainele niciodata nu vor fi uscate in exces. Cand nivelul de uscare setat a fost atins, uscatorul isi va incheia activitatea in mod automat.

Circuitul cu pompa de caldura reprezinta cel mai eficent in procesul de uscare, spre deosebire de modelele conventionale. Practic, tehnologia acestuia permite obtinerea de important economii cu energia electrica, intrucat reuseste conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura cat mai mica, prevenind decolorarea si degradarea lor.

De asemenea, aparatul este dotat cu motor Pro Smart Inverter ce vine la pachet cu o serie de avantaje importante. Printre acestea se numara consumul energetic redus, dar si nivelul zgomotului si vibratiilor reduse, cei dintai fiind estimat undeva la 66 dB. In plus, asigura si o buna durabilitate, fiindca elementele supuse uzurii au fost eliminate.

Uscatorul de rufe Beko DH8544RX este dotat cu o gama foarte variata de progarme de uscare, acestea insumeaza nu mai putin de 16, ce reusesc sa acopere toate tipurile de nevoi pe care un utilizator le-ar putea avea. Printre acestea se numara atat cele pentru nevoi de baza cum ar fi bumbac, lana, delicate etc, cat si pentru nevoi speciale: baby protect, extra uscare si asa mai departe. Printre acestea se numara si cateva programe interesante care mi-au atras atentia, iar aici ma refer la cel de reimprospatare care, practic, ofera un refresh tesaturii, eliminand mirosurile neplacute, calcare usoara ce reduce cutele de pe haine, facilitand procesul de calcare cu fierul de calcat, dar si programul jeans destinat hainelor foarte groase. In plus, pentru ca hainele sa fie cat mai putin sifonate, poti activa si functia speciala in acest sens denumita Anti sifonare.

Totodata, trebuie sa stii ca poti amana ora de incepere a uscarii in functie de programul pe care il ai, apeland la functia Child Lock. La finalul oricarui program, cu ajutorul semnalului Buzzer, uscatorul va emite un semnal sonor pentru a sti cand hainele pot fi scoase din aparat.Intensitatea acestuia poate fi ajustata, insa este bine de stiut ca poate fi si dezactivat.

Din punctul de vedere estetic, este un aparat deosebit, prevazut cu o carcasa eleganta de culoare alba in combinatie cu negru. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu display LCD unde poti verifica cei mai importanti parametrii, dar si un buton rotativ in jurul caruia se afla pictograme pentru a identifica mai usor programul de uscare dorita.

Cuva acestuia prezinta un design speical creand conditiile optime pentru o tratare delicata a hainelor. Conturul sau unic si forma paletelor asigura o miscare fluida a hainelor, imitand ritmul natural al valurilor.In plus, pentru o buna vizibilitate asupra continutului interiorm aceasta a fost prevazuta cu iluminare interioara.

Dimensiunile uscatorului sunt de 60.9 cm adancime, 59.5 cm latime si 84.6 cm inaltime, avand o greutate de 51 de kg.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Beko DH8544RX este un uscator foarte bun, ce merita pana la ultimul banut fiindca vine la pachet cu o eficienta ridicata si un consum minim. La randul sau, cumparatorii sunt de parere ca este un produs exceptional, care isi face treaba ireprosabil, reusind sa ajunga la nivelul asteptarilor sale de fiecare data. Usuca foarte rapid hainele indiferent de tesatura, este silentios si foarte economic, motiv pentru care sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

 

Review pe scurt: Beko DH8544RX

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Numar mare de programe
  • Eficienta energetica ridicata
  • Tehnologii si Functii performante
  • Functionare silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *