Uscator de rufe Beko DU9133GA0, Condensare, 9 kg, 16 programe, OptiSense, Clasa B, Alb

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DU9133GA0 este un uscator de rufe cu condensare foarte accesibil ca pret, despre care vom discuta astazi. Va asteptam in continuare sa aflati cele mai importante informatii despre produs pentru a va forma o parere cat mai obiectiva!

Uscatorul de rufe Beko DU9133GA0 pune la dispozitie o capacitate generoasa de 9 kg, ceea ce il face potrivit chiar si pentru familii mai mari. Pe de alta parte, este incadrat in clasa de eficienta energetica B, despre care n-as putea spune ca este tocmai cea mai performanta clasa, insa totusi nici consumul energetic nu va fi chiar urias.

Este prezenta si tehnologia Optisense care va optimiza etapa de uscare gratie senzorilor de temperatura si umiditate, in vederea atingerii nivelului de uscare dorit. Astfel, in momentul in care hainele sunt uscate exact atat cat trebuie si nu in exces, aparatul isi va opri activitatea in mod automat.

Uscatorul este dotat cu 16 programe de uscare ce reusesc sa acopere integral toate tipurile de nevoi de la nevoi de baza pana la nevoi speciale. Exista atat programe gandite in functie de tipul materialului cum ar fi bumbac, sintetice, delicate si asa mai departe, precum si programe pentru nevoi speciale cum ar fi camasi, rapid, jeans si altele. Personal, apreciez foarte mult existenta programului de improspatare care nu face altceva decat elimina simplu si rapid mirosurile neplacute de haine cum ar fi acel miros de dulap sau chiar mirosul de tigara. De asemenea, programul usor de calcat va reduce cutele de pe haine, iar daca activati si functia anti-sifonare, va face o treaba si mai buna.

La finalul fiecarui program de uscare, se va activa semnalizarea acustica pentru a va atentiona ca hainele pot fi scoase. In cazul in care nu executati nicio alta comanda in urmatoarele 10 minute dupa terminarea programului, atunci aparatul se va opri automat.

Functia de programare intarziata iti permite amanarea orei de incepere a uscarii, in timp ce si functia de blocare acces interfata blocheaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata interveni asupra setarilor realizate anterior.

Uscatorul beneficiaza de un design simplu si modern, avand o carcasa de culoare alba. Frontal, se afla desigur panoul de control prevazut cu un display unde poti verifica timpul ramas pana la finalizarea programului, dar si alti parametrii importanti, butonul rotativ in jurul caruia se afla o serie de pictograme sugestive prin intermediul caruia vei alege programul de uscare dorit si cuva pentru detergent.

Tamburul dispune de un contur si o forma unica a paletelor asigurand o miscare fluida hainelor, imitand ritmul natural al valurilor. Acest lucur presupune protejarea impotriva deteriorii, dar si haine mai putin sifonate.

In plus, este un aparat destul de silentios, poate chiar mai silentios decat o masina de spalat rufe, al carui nivel de zgomot nu depaseste 66 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 65.4 cm adancime, 59.7 cm latime si 84.6 cm inaltime, avand o greutate de 41 de kg.

Concluzii si Pareri

Beko DU9133GA0 este un uscator de rufe rezonabil, foarte accesibil ca pret ce dispune de o gama variata de programe. Cumparatorii au declarat ca isi face treaba in parametrii optimi, iar programele sunt foarte bine gandite si chiar reuseste sa acopere o gama ampla de nevoi. Au existat si persoane care au avut probleme cu produsul, insa vreau sa mentionez faptul ca acolo au fost probleme din fabrica si nu o problema generala. In plus, cei care folosesc de mai mult timp produsul sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Beko DU9133GA0

9.3

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Programe si Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

8.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Numar mare de programe
  • Tehnologia Optisense
  • Capacitate generoasa
  • AquaWave

Contra

  • Clasa de eficienta energetica B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *