Uscator de rufe Beko DH9444RXWST – Review si Opinii pertinente

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Beko DH9444RXWST este un uscator de rufe eficient prevazut cu o gama diversificate de programe si functii pentru o eficienta pe masura. In continuare, va propunem sa descoperiti mai multe informatii despre acest model in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Uscatorul de rufe Beko DH9444RXWST este prevazut cu o capacitate de incarcare de 9 kg, fiind potrivit chiar si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Uscatorul este prevazut cu o gama foarte variata de programe ce reusesc sa acopere integral orice tip de nevoi ati avea. Printre acestea se numara:

 • Uscare bumbac pentru calcare – putem usca articole din bumbac pentru calcare astfel incat, la final, sa fie usor umede, pregatite pentru calcare. Are o durata de 160 de minute si permite incarcarea unei cantitati de 9 kg de articole.
 • Bumbac eco – putem usca toate articolele din bumbac, durata fiind ed 209 minute, iar sarcina maxima de 9 kg.
 • Uscare bumbac pentru impaturire – este potrivit pentru uscarea articolelor mai groase din bumbac, cum ar fi pantaloni, treninguri si asa mai departe, hainele putand fi depozitate in dulap la final. Sarcina maxima admisa este de 9 kg, iar durata programului de 220 minute.
 • Uscare extra bumbac – este potrivit pentru uscarea articolelor din bumbac gros cum ar fi prosoapele, halatele si asa mai departe. Capacitatea maxima de incarcare este de 9 kg, iar durata de 230 de minute.
 • Uscare sintetice pentru calcare – este ideal pentru articole realizat din materiale sintetice cum ar fi camasile, tricourile, fetele de masa si asa mai departe, la final acestea ramanand usor umede pentru a facilita calcarea lor. Putem adauga o cantitate de pana la 4.5 kg articole, durata programului fiind de 60 de minute.
 • Uscare sintetice pentru impaturire – putem usca articole din materiale sintetice, la final putand fi adaugate in dulap. Sarcina maxima de incarcare este de 4.5 kg, iar durata programului de 80 de minute.
 • Raft uscare / Program uscare – putem selecta durata programului intre 10 si 160 de minute, atingand temperaturi scazute.
 • Xpress 30 – este recomadnat pentru uscarea unei cantitati mici de articole, 0.5 kg, adica, de exemplu doua camasi, care la final vor fi usor de calcat. Durata programului este de doar 30 de minute.
 • Igiena – este programul potrivit pentru hainele copiilor, prosoapelor, lenjeriei intime si asa mai deaprte. Sarcina maxima pe care o putem adauga este de 5 kg, iar durata de 185 de minute.
 • Asternuturi / Fulgi – este potrivit pentru uscarea articolelor textile umplute cu pene sau cu fibre ce pot fi uscate in uscator. Durata programului este de 165 de minute si putem adauga cate un articol.
 • Exterior/Sport – este ideal pentru uscarea articolelor din materiale sintetice, bumbac sau materiale amestecate ori articole rezistente la apa cum ar fi pelerinele, jachetele multifunctionale si asa mai departe. Sarcina maxima de incarcare este de 2 kg, iar durata de 135 de minute.
 • Reimprospatare – este potrivit pentru reimprospatarea tesaturii hainelor, pentru a scapa de mirosurile neplacute.
 • Easy Iron – pot fi introduse articole din bumbac pentr uz zilnc, dar si articole sintetice, reducand cutele de pe suprafata hainelor.
 • Blugi – este recomandat pentru uscarea pantalonilor din denim, fustelor, camasilor sau sacourilor, sarcina maxima fiind de 4 kg, iar durata 120 sau 125 de minute.
 • Gentle care – ofera o ingrijire atenta articolelor realizate din materiale delicate, durata programului fiind de 50-55 de minute, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Mix – pot fi aduagate atat arrticole din bumbac, cat si din materiale sintetice, fiind uscate in cadrul aceluiasi ciclu. Durata este de 100-1150 minute, iar sarcina maxima de 4 kg.

In acelasi timp, aparatul prezinta si de cateva functii si tehnologii utile. Functia de programare intaziata permite amanarea orei de incepere a uscarii cu pana la 24 de ore. Functia de blocare acces interfata dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate. Functia anti sifonare previne sifonarea hainelor prin realizarea de mscari lente a tamburului.

Tehnologia Eco Gentle Heat Pump presupune conservarea aerului cald si recircularea lui, astfel incat hainele sa fie uscate la temperaturi scazute, prevenind astfel degradarea lor. Tehnologia Optisense optimizeaza etapa de uscare cu ajtuorul senzorilor de temperatura si umiditate, putand selecta nivelul de uscare dorit.

Totodata, uscatorul de rufe este prevazut cu un design placut, carcasa fiind de culoare alba. In partea superioara se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit si un display ce permite monitorizarea duratei programelor de uscare, verificarea celor mai importanti indicatori sau activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Este un model destul de silentios, ce inreigstreaza in timpul uscarii numai 65 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 65.4 cm adancime, 59.7 cm latime si 84.6 cm inaltime, avand o greutate de 52 de kg.

Concluzii si Pareri

Beko DH9444RXWST este un uscator de rufe care se descurca foarte bine, iar acest lucru, se datoreaza in mare parte tehnologiilor si functiilor diversificate din dotare. Actualii cumparatori sunt foarte multumiti de el si sustin ca aparatul isi face treaba excelent, fiind totodata si foarte incapator si economic. Programele din dotare sunt bine gandite si acopera integral orice nevoi ar avea. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Beko DH9444RXWST

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.4/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe
 • Eficienta energetica
 • Functii Anti-sifonare, programare intarziata

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *