Uscator de rufe GRUNDIG GTN38250MGC – Review si Pareri avizate

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

GRUNDIG GTN38250MGC este un uscator de rufe foarte interesant, prevazut cu o gama foarte variata de programe pentru a acoperi orice tip de nevoi. Poate fi o alternativa buna de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Uscatorul de rufe GRUNDIG GTN38250MGC este prevazut cu o capacitate de incarcare de 8 kg fiind potrivit si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Consumul energetic anual este aproximat undeva la 235 kWh.

Uscatorul beneficiaza de o gama diversificata de programe ce reusesc sa acopere integral orice tip de nevoi ati avea. Printre acestea se numara:

 • Bumbac/Colorate – prezinta trei niveluri de uscsare si anume: uscare suplimentara, uscare pentru depozitare si uscare pentru calcare. Indiferent de nivelul ales, puteit incarca o cantitate de pana la 8 kg.
 • Camasi 30′ – este un program scurt care permite introducerea unei cantitati de doar 0.5 kg de camasi pentru o uscare rapida.
 • Camasi – este un program mai lung decat precendentul, in cadrul caruia puteti introduce pana la 1.5 kg de articole.
 • Blugi – pot fi introduse orice fel de articole din denim, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Asternuturi – este ideal pentru asternuturi, paturi, fete de perna si asa mai departe, sarcina maxima fiind de 2.5 kg.
 • Imbracaminte sport – este recomandat pentru articolele sport, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Zilnic – este ideal pentru articole utilizate frecvent, saricina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Delicate – ofera o ingrjire delicata articolelor realizate din materiale mai sensibile, sarcina maxima fiind de 2 kg.
 • Reimprospatare lana – ofera o ingrijire atenta articolelor din lana, prevenind degradarea lor. Sarcina maxima de incarcare este de 1.5 kg.
 • Rufe sintetice – prezinta doua niveluri de uscare: Uscare pentru depozitare si Uscare pentru calcare. In ambele cazuri, sarcina maxima este de 4 kg.

Totodata, aceste programe sunt completate si de o serie de functii utile precum Antisifonare care pervine sifonarea hainelor prin realizarea de miscari variate. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a programului selectat. Functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

Uscatorul beneficiaza de un design foarte elegant, fiind disponibil in varianta alba. Frontal, se afla panoul de control care in ciuda aspectului sofisticat, interfata este una foarte intuitiva, permitand realizarea tuturor setarilor dorite. Puteti selecta programul de uscare dorit, puteti activa functii auxiliare sau monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului.

Nu ar trebui sa va ingrijoreze nici zgomotul produs, fiindca nivelul acestuia nu depaseste 65 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 59.7 cm latime, 57.8 cm adancime si 84.6 cm inaltime, avand o greutate de 47.5 kg.

Concluzii si Pareri

GRUNDIG GTN38250MGC este un uscator de rufe care se descurca foarte bine reusind sa usuce in timp util orice fel de haine. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de ea si sustin ca este foarte incapator, economic si eficient. Apreciaza diversitatea functiilor din dotare ce reusesc sa acopere orice fel de nevoi. In plus, confirma ca este silentios si usor de utilizat, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: GRUNDIG GTN38250MGC

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de programe
 • Design elegant

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *