Uscator de rufe hibrid GRUNDIG GTN38267GC – Review si Pareri obiective

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

GRUNDIG GTN38267GC este un uscator de rufe incapator si foarte economic, potrivit pentru a usca orice tip de haine indiferent de material. Poate fi o alegere foarte buna, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Uscatorul de rufe GRUNDIG GTN38267GC este prevazut cu o capacitate generoasa de 8 kg si este incadrat in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, inregistrand un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 177 kWh.

Aparatul are la baza o gama foarte variata de programe despre care vom discuta in continuare:

 • Bumbac – este ptorivit pentru articolele din bumbac, cum ar fi cearceafuri, cuverturi, prosoape, halate si asa mai departe. Presupune trei niveluri de uscare si anume: Uscare extra, Uscare pentru impaturire si Uscare pentru calcare. Capacitatea maxima de incarcare este de 8 kg.
 • Sintetice – este ideal pentru articole realizate din materiale sintetice, oferind doua niveluri de uscare: Uscare pentru imapturire si Uscare pentru calcare. Sarcina maxima recomandata este de 4 kg.
 • Camasi – pot fi introduse atat camasi, cat is bluze mai subtiri, saricna maxima de incarcare fiind de doar 1.5 kg.
 • Blugi – este potrivti pentru articole realizate din denim, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Imbracaminte sport – este ideal pentru articole utilizati in activitati sportive, capacitatea maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Zilnic – este potrivit pentru articolele din bubmac si materiale sintetice pe care le spalati si uscati des, putand fi adaugata o cantitate de pana la 4 kg de articole.
 • Noaptea – este un program silentios, ce poate fi activat pe timpul noptii. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg.
 • Asternuturi – pot fi introduse cuverturi, cearceafuri etc, fara a depasi sarcinamaxima de 2.5 kg.
 • Lana – este special gandit petru uscarea articolelor din lana, prevenind degradarea lor. Sarcina maxima de incarcare este de 1.5 kg.
 • Delicate – este recomandat pentru articole delicate cum ar fi bluzeledin matase, lenjeria intima si asa mai departe, sarcina maxima de incarcre fiind de 2 kg.
 • Improspatare – asigura o reimprospatare tesaturii hainelor pret de 10 minute, eliminand astfel mirosurile neplacute.
 • Program temporizator – putem selecta timpul de uscare dorit.

In acelasi timp, uscatorul beneficiaza si de cateva functii utile printre care amintim de cea Antisifonare care presupune prelungirea duratei programelor cu doua ore evitand astfel sifonarea rufelor daca acestea nu sunt scoase imediat dupa terminarea programului. Functia de setare ora finalizare permite amanarea orei de incheiere a programului cu pana la 24 de ore. Functia blocare pentru protectia copiilor preuspune dezactivarea panoului de control pentru ca ce mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

GRUNDIG GTN38267GC beneficiaza si de un design foarte placut, carcasa fiind de culaore alba. Frontal regasim panoul de control care in ciuda aspectului sofisticat, prezinta o interfata destul de intuitiva. Butonul rotativ ne permite selectarea programului de uscare dorit, butoanele touch alaturi de display ne permit activarea functiilor auxiliare, verificarea celor mai important indicatori pentru buna functionare a aparatului si durata programelor in derulare.

Este un electrocasnic silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 65 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 59.7 cm latime, 64.3 cm adancime si 84.6 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

GRUNDIG GTN38267GC este un uscator de rufe eficient, prevazut cu o gama foarte ampla de programe ce reusesc sa acopere ori tipuri de nevoi am avea. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de el si apreciaza capacitatea generoasa de incarcare, dar si modul extrem de economic si silentios de functionare. In ceea ce priveste functiile si programele din dotare, nu pot face niciun fel de observatie, fiindca acestea sunt foarte bine gandite si diversificate. Sunt deparere ca au facut cea mai buna alegere si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: GRUNDIG GTN38267GC

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Programe si Functii

9.9/10

Pret

9.7/10

Design

9.9/10

PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe
 • Foarte economic
 • Design elegant

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *