Uscator de rufe BEKO DS8433RX – Review si Pareri obiective

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

BEKO DS8433RX este un uscator de rufe incapator si economic, prevazut cu o gama foarte variata de programe, reusind astfel sa acopere orice tip de nevoi. In continuare, vom discuta pe larg despre tot ceea ce presupune acest uscator, asa ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii, urmariti-ne in continuare.

Uscatorul de rufe BEKO DS8433RX este prevazut cu o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce o face potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Acesta are la baza o gama foarte variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac – este potrivit pentru uscarea articolelor din bumbac si prezinta trei niveluri de uscare: Uscare suplimentara, Uscare pentru depozitare si Uscare pentru calcare. Sarcina maxima de incarcare este de 8 kg.
 • Camasi – este potrivit pentru camasi din bumbac sau sintetice, dar si pentru bluze subtiri, sarciana maxima de incarcare fiind de 1.5 kg.
 • Blugi – este ideal pentru articole din denim, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Zilnic – este recomandat pentru articole zilnice, pe care le spalam des, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Sport – este special creat pentru uscarea echipamentelor sportive, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Xpress – este un program scurt, a carei sarcina maixma este de 1 kg.
 • Delicate – este ideal pentru articole realizate din materiale delicate, sarcina maxima de incarcare fiind de 2 kg.
 • Protectie bebelusi – este potrivit pentru uscarea articolelor celor mici, sarcina maxima de incarcare fiind de 3 kg.
 • Sintetice – este recomandat pentru articole realizate din materiale sintetice, avand doua niveluri de uscare: Uscare pentru depozitare si Uscare pentru calcare. Sarcina maxima de incarcare este de 4 kg.
 • Improspatare – presupune ventilarea hainelor pret de 10 minute fara aer cald, fiind recomandat pentru acele haine care au capatat un miros neplacut.

De asemenea, in completarea programelor din dotare vin si cateva functii si optiuni utile. Printre acestea amintim de Functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora convenabila voua. Blocare pentru protectia copiilor presupune dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

Tehnologia Eco Gentle – Heat Pump va ajuta sa economisiti energie electrica, permitand conservarea aerului cald si recircularea sa, astfel incat hainele sa poata fi uscate si la temperaturi mai mici. In plus, tehnologia Optisense optimizeaza uscarea hainelor, cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate, avand posibilitatea de a alege nivelul de uscare dorit. Functia anti sifonare presupune reducerea sifonarii hainelor, pentru a putea fi imbracate imediat ce le-ati scos din masina.

Uscatorul BEKO DS8433RX este prevazuta cu un design modern, carcasa fiind alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor in desfasurare, activarea functiilor auxiliare, dar si verificarea indicatorilor pentru buna functionare a masinii. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Dimensiunile masinii sunt de 65.4 cm adancime, 59.7 cm latime si 84.6 cm inaltime, avand o greutate de 52 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

BEKO DS8433RX este un uscator de rufe care se descurca eficient oferind o ingrijire atenta hainelor. Cumparatorii se declara multumiti de el si sustin ca usuca foarte bine hainele indiferent de tipul lor. In plus, este spatios, economic si usor de programat, exact ceea ce aveau nevoie in locuinta. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: BEKO DS8433RX

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Programe si Functii

9.7/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Economic
 • Usor de programat

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *