Uscator de rufe SAMSUNG DV80N62532W/LE – Review si Pareri avizate

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

SAMSUNG DV80N62532W/LE este un uscator de rufe foarte economic si eficient ce ofera o ingrijire atenta hainelor uscandu-le eficient, fara a le degrada. Poate fi o varianta foarte interesanta de luat in calcul, insa inainte de a lua orice decizie va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Uscatorul de rufe SAMSUNG DV80N62532W/LE ofera o capacitate destul de mare, de 8 kg, fiind potrivit si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic mic.

Acesta dispune de o gama variata de programe despre care vom discuta in continuare:

 • Cotton – este potrivit pentru articole din bumbac, lenjerie de pat, fete de masa, lenjerie de corp, prosoape, camasi etc. Sarcina maxima de incarcare este de 8 kg.
 • Synthetics – este recomandat pentru bluze si camasi din poliester, poliamida si alte amestecuri simiare, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Delicates – este recomandat pentru articole delicate, sarcina maxima de incarcare fiind de 2 kg.
 • Mixed – pot fi introduse atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, sarcina maxima de incarcare fiind de 8 kg.
 • Air wash – presupune reimprospatarea tesaturii hainelor, oferind trei niveluri: Nivelul 1 pentru mirosuri usoare, Nivelul 2 pentru mirosuri normale si Nivelul 3 pentru mirosuri puternic. Sarcina maxima de incarcare este de 1 kg.
 • Super speed – este recomandat pentru incarcaturi mixte, atat bumbac, cat si materiale sintetice, sarcina maxima de incarcare fiind de 3 kg.
 • Silent Dry – ofera o functionare silentioasa, fiind potrivit pentru incarcaturi mixte de bumbac si materiale sintetice, sarcina maxima de incarcare fiind de 8 kg.
 • Iron dry – presupune uscarea rufelor astfel incat la final sa ramana usor umede pentru a facilita calcarea lor. Sarcina maxima de incarcare este de 4 kg.
 • Wool – este ideal pentru articole din lana, sarcina maxima admisa fiind de 2 kg.
 • Outdoor care – este recomandat pentru articole de exterior cum ar fi echipamentele de schi,montane si asa mai departe. Sarcina maxima admisa este de 2 kg.
 • Bedding – este special creat pentru articole voluminoase cum ar fi plapuma, cearceafurile, cuverturile, pilotele usoare etc. Sarcina maxima recomandata este de 2 kg.

Descopera oferta de astazi!

In completarea acestor programe, vin si cateva functii si optiuni utile. Functia de programare intarziata permite amnarea orei de incepere a uscarii intre 1 si 24 de ore. Functia de blocare pentru copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior. Functia anti sifonare presupune reducerea sifonarii hainelor prin realizarea de miscari variate ale cuvei. Drum light preuspune iluminarea interiorului cuvei pentru o mai buna vizibilitatea asupra interiorului acesteia.

Totodata, aparatul beneficiaza de un design modern si elegant, carcasa fiind alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare, verificarea indicatorilor ce asigura buna functionare a masinii si asa mai departe.

De asemenea, nivelul de zgomot produs nu depaeste 65 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 60 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 50 de kg.

Concluzii si Pareri

SAMSUNG DV80N62532W/LE este un uscator de rufe care isi face treaba foarte bine, uscand eficient hainele fara a le deteriora. Cumparatorii sustin ca functioneaza impecabil, usuca hainele eficient, iar aplicatia Smart thing prin care pot controla masina functioneaza excelent. De asemenea, susitn ca datorita senzorului de umiditate care opreste programul in momentul in care hainele sunt uscate, consumul energetic este unul foarte mic. In ansamblu, sunt foarte multumiti de ea, fiind in conformitate cu asteptarile lor si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: SAMSUNG DV80N62532W/LE

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Design

9.9/10

PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economic
 • Gama variata de programe
 • Poate fi controlat de pe smartphone

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *