Uscator de rufe SHARP KD-GCB9S7PW9-EE – Review detaliat

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

SHARP KD-GCB9S7PW9-EE este un uscator de rufe spatios ce ofera performante rezonabile reusind sa usuce eficient hainele indiferent de tipul lor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Uscatorul de rufe SHARP KD-GCB9S7PW9-EE ofera o capacitate generoasa de 9 kg, ce poate constitui o alternativa buna chiar si pentru familii mai mari. Este incadrat in clasa de eficienta energetica B, insa trebuie sa recunosc ca mi-ar fi placut ca la acest aspect sa se mai lucreze. Chiar si asa, consumul energetic nu este unul exagerat de mare. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 616 kWh.

Acest model de uscator are la baza o gama foarte variata de programe, iar ceea ce apreciez cel mai mult este faptul ca acopera cam orice fel de nevoi am avea. Exista atat programe pentru nevoi standard cum ar fi cel dedicat articolelor din bumbac, ori cel pentru sintetice sau programul pentru materiale delicate, dar si pentru nevoi mai variate cum ar fi cel pentru echipamentele sportg, pentru jeans sau chiar pentru camasi. De asemenea, beneficiaza de program pentru reimprospatare care ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute din haine. In plus, programul Time drying permite selectarea manuala a duratei programului, adica timpul in care doriti sa fie uscate hainele aflate in interior.

SHARP KD-GCB9S7PW9-EE este realizat din materiale speciale cu proprietati anti-bacteriene ce protejeaza hainele impotriva bacteriilor. Functia Antisifonare vizeaza reducerea sifornarii hainelor, multe dintre ele putand fi imbracate imediat ce le-ati scos din uscator, fara a le mai netezi cu fierul de calcat. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a uscarii in functie de ora convenabila voua, maximul fiind de 23 de ore.

8 Sensor Drying system protejeaza hainele impotriva uscarii excesive, fiind dotat cu opt senzori speciali care au capacitatea de a identifica nivelul de umiditate si de a opri aparatul atunci cand hainele s-au uscat. In plus, tamburul se roteste atat in sensul acelor de ceasornic, cat si invers, uscand uniform hainele.

Uscatorul prezinta un design destul de simplu, carcasa fiind alba. Panoul de control se afla frontal, fiind prevazut cu buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit si display ce permite monitorizarea duratei programelor in desfasurare, verificarea indicatorilor ce asigura buna functionare a masinii si activarea functiilor auxiliare. Usa hubloului este destul de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor mai mari. Cuva este iluminata, ceea ce va oferi o mai buna vizibilitate asupra interiorului.

Nu este un aparat galagios, inregistrand cel mult 65 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 59.6 cm latime, 60 cm adancime si 84.5 cm inaltime, avand o greutate de 36.5 kg.

Vezi oferte!

Concluzii si Pareri

SHARP KD-GCB9S7PW9-EE este un uscator de rufe care se descurca destul de bine, oferind o capacitate generoasa si o gama variata de functii. Cumparatorii sunt multumiti, in general, de ea si sustin ca usuca eficient hainele, este usor de reglat si nu este zgomotoasa. Apreciaza gama variata de programe din dotare si faptul ca sunt foarte bine gandite astfel incat sa acopere orice fel de nevoi ar avea. In opinia lor, raportul calitate/pret cu care vine la pachet acest produs este unul avantajos.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: SHARP KD-GCB9S7PW9-EE

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Programe si Functii

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Gama variata de programe
  • Cuva iluminata
  • Functie antisifonare, Programare intarziata

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *