Uscator de rufe Bosch WTR85V10BY – Review si Pareri generale

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch WTR85V10BY este un uscator de rufe ce face parte din seria a patra a electrocasnicelor Bosch, oferind o capacitate generoasa si un consum energetic redus. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile despre produsul analizat in vederea formarii unei pareri pertinente.

Uscatorul de rufe Bosch WTR85V10BY este prevazut cu o capacitate destul de mare de 8 kg si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Aparatul beneficiaza de o gama variata de programe despre care vom discuta pe scurt in continuare:

 • Cotton – este potrivit pentru uscarea articolelor din bumbac rezistente la uzura, capacitatea maxima de incarcare fiind de 8 kg.
 • Sportwear – este special proiectat pentru articolele cu uscare rapida din fibre functionale si sintetice, sarcina maxima de incarcare fiind de 1.5 kg.
 • Towels – este ideal pentru uscarea prosoapelor si halatelor de baie din bumbac, sarcina maxima fiind de 6 kg.
 • Mix – pot fi introduse atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, fiind uscate in cadrul aceluiasi ciclu
 • Time program warm – este un program cu durata temporizata pentru toate tipurile de articole textile, exceptie facand matasea. Sarcina maxima de incarcare este de 3 kg.
 • Time program cold – este un program cu durata temporizata pentru articolele textile cu exceptia lanii si a matasii, ifind ideal pentru reimprospatarea hainelor. Sarcina maxima de incarcare este de 3 kg.
 • Easy care – pot fi introduse articole textile sintetice sau din tesaturi mixte, fara a depasi sarcina maxima de 3.5 kg.
 • Shirts / Blouses – pot fi spalate camasi si bluze din bumbac, in, sintetice ori tesaturi mixte, sarcina maxima fiind de 1.5 kg.
 • Super 40′ – permite incarcarea mixta formata atat din articole sintetice, cat si din articole cu mai putin bumbac, sarcina maxima de incarcare fiind de 1 kg.
 • Wool finish – este special creat pentru uscarea articolelor din lana, fara a depasi sarcina maxima de 0.5 kg.
 • Delicates – pot fi introduse articole realizate din materiale delicate, sarcina maxima de incarcare fiind de 2 kg.

De asemenea, este important de stiut faptul ca in cazul anumitor programe puteti regla nivelul de uscare a hainelor: Cupboard extra dry care este ideal pentru articole groase din mai multe straturi, Cupboard dry pentru articole normale cu un singur strat si Iron dry pentru articole normale care la final vor ramane usor umede pentru a le calca mai usor cu fierul de calcat.

Finished in este un program ce permite planificarea terminarii programelor de uscare putand fi programat pana la 24 de ore. Less ironing permite prelungirea programului cu pana la 60 de minute, hainele aflate in interior fiind sifonate mai putin. Gentle faciliteaza calcare hainelor, prn reducerea temperaturii de uscare.

Uscatorul beneficiaza de un design modern si placut, carcasa fiind de culoare alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un buton rotativ prin intermediul caruia selectam programul de uscare dorit si un display ce permite monitorizarea duratei programelor, verificarea stadiului de uscare, activarea functiilor auxiliare si asa mai departe. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Este un aparat destul de silentios inregistrand cel mult 65 dB.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bosch WTR85V10BY poate fi o varianta inspirata in materie de uscatoare de rufe fiindca este un model incapator, economic si performant. Clientii sunt incantati de el si sustin ca isi face treaba excelent. Usuca eficient hainele indiferent de material, este usor de programat si suficient de spatios. Nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment, drept pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch WTR85V10BY

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Design

9.8/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Functionare economica
 • Gama variata de progame
 • Functionare silentioasa

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *