Uscator de rufe Candy CS H8A2DE-S – Review si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Candy CS H8A2DE-S este un uscator de rufe destul de incapator si economic, despre care am ales sa discutam astazi pentru a afla atat avantajele, cat si dezavantajele acestui model. Prin urmare, va propunem sa urmariti in continuare acest material si sa descoperiti mai multe informatii utile.

Uscatorul de rufe Candy CS H8A2DE-S este prevazut cu o capacitate de incarcare de 8 kg si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum enegetic redus.

Aparatul prezinta o gama variata de programe de uscare pe care le vom prezenta in continuare:

 • Calcare super usoara – este potrivit pentru uscarea articolelor realizate din tesaturi mixte, reducand sifonarea lor. Sarcina maxima de incarcare este de 2 kg, iar la final, rufele vor ramane usor umede.
 • Bumbac eco – este recomandat pentru articole dn bumbac, in final, hainele adaugate fiind uscate complet, sarcina maxima de incarcare fiind de 6 kg.
 • Albe – este ideal pentru articole din bumbac si cele flausate, sarcina maxima de incarcare fiind de 8 kg.
 • Mix & Dry – putem introduce atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, fara a depasi sarcina maxima de 4 kg.
 • Camasi – este recomandat pentru uscarea camasilor indiferent de materail, sarcina maxima de incarcare fiind de 2.5 kg.
 • Colorate – este indicat pentru uscarea articolelor inchise la culoare sau a celor realizate din materiale sintetice, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Articole copii – este ideal pentru articolele celor mici, ce necesita o igienizare potrivita. Capacitatea maxima de incarcare este de 4 kg.
 • Lana – este potrivit pentru articole din lana, insa nu trebuie depasita incarcatura maxima de 1 kg.
 • Antialergic – poate fi folosit pentru uscarea articolelor si indepartarea alegenilor, parului de animale, polenului si a reziduurilor de detergent pudra, capacitatea maxima admisa fiind de 4 kg.
 • Reducere sifonare – este un porgram de incalzire ce dureaza numai 12 minute si are rolul de a reduce sifonarea si cutele de pe haine. Capacitatea maxima de incarcare este de 2.5 kg.
 • Reimprospatare – este perfect pentru indepartarea mirosurilor neplacute din rufe si reducerea sifonarii.

Candy CS H8A2DE-S este prevazut cu patru nivele de uscare si anume: Ready to Iron care lasa rufele usor umede facilitand astfel calcarea lor, Dry Hanger in cadrul caruia rufele sunt gata de asezat pe umeras, Dry wardrobe in care rufele pot fi puse direct in dulap si Extra dry ce presupune uscarea completa a rufelor.

De asemenea, aparatul dispune si de o serie de functii utile printre car amintim de Anti-sifonare ce activeaza o faza de miscare anti-sifonare in cadrul programului. Blocare comenzi este ideala atunci cand aveti copii mici fiindca va reusi sa blocheze panoul de control astfel incat cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior. Start intarziat permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 1-24 de ore.

Din punct de vedere estetic, nu as putea spune ca prezinta elemente care sa iasa in evidenta, avand in vedere ca are o carcasa destul de simpla, de culoare alba. Frontal, este amplasat panoul de control prevazut cu buton rotativ prin intermediul caruia selectam programul de uscare dorit si display ce afiseaza durata programelor, etapa de uscare, functiile auxiliare si asa mai departe.

In ceea ce priveste zgomotul produs, as spune ca este unul decent, inregistrand 67 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 59.5 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 41 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul de rufe Candy CS H8A2DE-S este un model decent, cu care va puteti face treaba destul de bine, lucru confirmat si de actualii cumparatori. Concret, acestia sustin ca uscatorul isi face treaba mai bine decat s-ar fi asteptat, uscand eficient cam orice fel de haine si orice tip de material. In plus, este silentios, consuma putina si este usor de programat, drept pentru care il recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Candy CS H8A2DE-S

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Programe si Functii

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Functionare economica
 • Gama variata de programe

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *