Review: Uscator de rufe Candy CS H7A2DE-S

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Candy CS H7A2DE-S este un uscator de rufe foarte convenabil doin perspectiva pretulului, fiind prevazut cu o gama diversificata de programe ce reusesc sa acopere orice fel de nevoi. Va propunem sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Uscatorul de rufe Candy CS H7A2DE-S este prevazut cu o capacitate de incarcare de 7 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Acesta are la baza o gama variata de prorgrame, reusind sa se descurca eficient in orice situatie. Printre acestea se numara:

 • Calcare super usoara – este potrivit pentru uscarea articolelor din tesaturi mixte, reusind sa reduca sifonarea lor. Sarcina maxima de incarcare este de 2 kg.
 • Bumbac eco – este potrivit pentru uscarea articolelor din bumbac, reusind sa obtina un consum energetic redus. Sarcina maxima de incarcare este de 6 kg.
 • Albe – este ideal pentru articolele albe din bumbac, sarcina maxima de incarcare fiind de 7 kg.
 • Mix&Dry – pot fi introduse atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Sintetice – este recomandat pentru uscarea articolelor sintetice si delicate, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Camasi – este special creat pentru uscarea rapida a camasilor si prevenirea sifonarii. Sarcina maxima de incarcare este de 2.5 kg.
 • Colorate – este recomandat pentru uscarea articolelor de culori inchise sau din tesaturi sintetice.
 • Articole copii – este destinat articolelor copiilor, ce necesita un grad ridicat de igiena, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Jeans – este recomandat pentru uscarea uniforma a articolelor din denim, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Sport – pot fi introduse articole sportive sau echipamente de lucru, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Lana – este special creat pentru uscarea articolelor din lana, sarcina maxima de incarcare fiind de 1 kg.
 • Antialergic – este potrivit pentru eliminiarea alergenilor, parului de animale, reziduurilor de detergent si asa mai departe, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Reducere sifonare – reduce cutele de pe haine in doar 12 minute. Sarcina maxima de incarcare este de 2.5 kg.
 • Reimprospatare – presupune indepartarea mirosurilor neplacute din tesatura hainelor, saricna maxima fiind de 2.5 kg.

De asemenea, aparatul beneficiaza si de cateva functii utile. Printre acestea amintim de functia Programe care presupune posibilitatea descarcarii si lansarii de noi programe de uscare. Smart care ofera informatii utile, precum ajuta si in cazul aparitiei unei probleme de ordin funcitonal. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a uscarii in intervalul 1-24 de ore. Anti-sifonare presupune activarea automata a unei faze de miscare anti-sifonare, prevenind formarea cutelor de pe suprafata hainelor. Blocare comenzi permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

Uscatorul prezinta un design destul de simplu, nu as putea spune ca prezinta elemente cu care sa se faca remarcat. Frontal regasim panoul de control dotat cu buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit si display-ul ce permite monitorizarea celor mai importanti parametrii, activarea functiilor auxiliare si asa mai departe.

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza cel mult 67 dB, deci nu vorbim despre un aparat galagios.

Dimensiunile masinii sunt de 59.5 cm adancime, 59.6 cm latime si 85 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Candy CS H7A2DE-S isi face treaba in general destul de bine, reusind sa usuce in timp util hainele. Cumparatorii confirma faptul ca aparatul functioneaza in parametrii optimi, iar ceea ce apreciaza cel mai mult la el se refera la modul economic de functionare, precum si la gama diversificata de programe. In plus, este usor de programat si de folosit chiar si de catre cei mai putin prieteni cu tehnologia. Il recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Cat de utila v-a fost aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi 0

Niciun vot! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Candy CS H7A2DE-S

9.1

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Programe si Functii

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

8.7/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Economic
 • Gama diversificata de programe
 • Functii utile

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *