Uscator de rufe Candy Rapido RO H9A2TE-S : Review si Pareri utile

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Candy Rapido RO H9A2TE-S este o varianta de uscator foarte accesibila ca pret, prevazuta cu pompa de caldura ce ofera o capacitate de incarcare generoasa. Daca este sau nu varianta optima pentru nevoile voastre, ramane de vazut, dupa ce veti citi acest material unde vom analiza toate detaliile.

Uscatorul de rufe Candy Rapido RO H9A2TE-S pune la dispozitie o capacitate generoasa de 9 kg, ceea ce il face potrivit si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregitrand un consum energetic destul de mic.

Uscatorul dispune de o gama foarte variata de programe si functii, ce reusesc sa acopere integral nevoile pe care le aveti. Fie ca ne referim la nevoi de baza, cum ar fi programul bumbac, delicate, sintetice etc sau la nevoi speciale jeans, camasi, sport si asa mai departe, exista o varianta pentru orice articol. Este foarte important sa adaptati programul in functie de incarcaturi si sa il alegeti de fiecare data pe cel corect pentru a preveni degradarea hainelor. In plus, beneficiaza si de program de reimprospatare ce elimina mirosurile neplacute din tesatura hainelor. De asemenea, programul antisifonare reduce cutele de pe haine, in doar 12 minute. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a programului dorit in functie de programul vostru.

Exista posibilitatea de a va conecta cu smarthone-ul la aparat, pentru a il control mai usor, chiar si de la distanta. Pentru aceasta va fi necesara descarcarea aplicatiei mobile, compatibila atat cu Android, cat si cu iOS.

Din punct de vedere estetic, este un model modern, prevazut cu o carcasa alba. Frontal, se afla display-ul ce permite monitorizarea duratei si a celor mai importanti indicatori, activarea functiilor speciale ori puteti regla nivelul de uscare, dar si un buton rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de uscare dorit. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Nivelul de zgomot produs nu este deloc unul ingrijorator, inregistand cel mult 66 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 60 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 42 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Uscatorul Candy Rapido RO H9A2TE-S este o varianta de uscator cu pompa de caldura care se descurca destul de bine oferind o capacitate generoasa si un mod simplu de utilizare. Cumparatorii apreciaza faptul ca este foarte spatios, silentios si il pot controla usor de pe telefonul mobil. De asemenea, recipientul unde este colectata apa este foarte usor de golit si foarte practic, iar filtrul de scame de pe usa este si el usor accesibil. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Candy Rapido RO H9A2TE-S

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Programe si Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Design

8.9/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Eficienta energetica
  • Functie Wi-fi
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *