Uscator de rufe GORENJE DE7B – Review si Pareri obiective

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

GORENJE DE7B este un uscator de rufe foarte eficient prevazut cu o gama variata de programe ce reusesc sa acopere orice fel de nevoi ati avea. Poate fi o varianta interesanta, insa inainte de a lua orice decizie, va propunem sa urmariti in continuare acest review pentru a afla mai multe informatii utile.

Uscatorul de rufe GORENJE DE7B prezinta o capacitate de incarcare de 7 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica B, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 504 kWh.

Acesta beneficiaza de o gama foarte variata de programe de uscare, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac – este recomandat pentru articole din bumbac si presupune trei nivele de uscare: Storage pentru rufele rezistente care la final vor fi puse direct in dulap, Standard pentru rufele mai groase si Iron care la final lasa rufele usor umede pentru o calcare mai facila. Sarcina maxima admisa este de 7 kg.
 • Mix – pot fi introduse atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, oferind doua nivele de uscare: Storage si Iron. Sarcina maxima care poate fi introdusa este de 3.5 kg.
 • Wool – este ideal pentru articole din lana, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Sensitive – este indicat pentru articole delicate, realizate din fibre sintetice, capacitatea maxima admisa fiind de 1 kg.
 • Air refresh – ofera o reimprospatare tesaturii hainelor care au capatat un miros neplacut. Sarcina maxima recomandata este de 2 kg.
 • Down wear – este indicat pentru a usca textilele umplute sau captusite cu puf cum ar fi pernele, pilotele, jachetele si asa mai departe, capacitatea maxima recomandata fiind de 1.5 kg.
 • Baby – este recomandat pentru uscarea hainelor bebelusilor, sarcina maxima recomandata fiind de 4 kg.
 • Sports – este indicat pentru echipamente sport, cu membrana sau confnectionate din amestec de materiale, sarcina maxima recomandata fiind de 3 kg.
 • Shirts – este indicat pentru uscarea camasilor si bluzelor subtiri, capacitatea maxima recomandata fiind de 2 kg.
 • Time – este un program temporizat cu durata de 30, 60 sau 90 de minute, capacitatea maxima admisa fiind de 4 kg.
 • Bedding – este ideal pentru articole voluminoase, sarcina maxima recomandata fiind de 5 kg.

Descopera oferta de astazi!

In acelasi timp, dispune si de o serie de functii utile. Gentle care este indicat pentru rufe delicate, temperatura apei fiind mai mica prevenind degradarea lor. Start delay permite amanarea orei de incepere a spalarii pana la 24 de ore. Anti crease preuspune reducerea sifonarii hainelor, putand creste durata programului cu 1, 2 sau 3 ore.

Blocare de siguranta pentru copii permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Uscatorul GORENJE DE7B prezinta un design foarte simplu, carcasa fiind alba, fara elemente care sa iasa in evidenta. Frontal se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectare a programului de uscare dorit si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare si verificarea parametrilor ce asigura buna functionare a masinii. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Este un model destul de silentios, ce inregistreaza 65 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 62.5 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 40 de kg.

Concluzii si Pareri

GORENJE DE7B este un uscator de rufe care se descurca eficient oferind o uscare optima hainelor. Clientii actuali sunt multumiti de felul in care isi face treaba, sustinand ca este suficient de spatioasa pentru nevoile lor si destul de silentioasa. De asemenea, programele din dotare sunt foarte bine gandite astfel ca reusesc sa le acopere toate nevoile pe care le au. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: GORENJE DE7B

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Programe si Functii

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

8.9/10

PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Programare intarziata
 • Antisifonare

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *