Uscator de rufe GORENJE DE8B – Review si Pareri generale

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

GORENJE DE8B este un uscator de rufe interesant ce ofera o capacitate generoasa si o ingrijire optima hainelor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile, astfel incat sa verificati daca produsul este in concordanta cu nevoile voastre.

Uscatorul de rufe GORENJE DE8B este prevazut cu o capacitate generoasa de 8 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica B, asigurand un consum energetic decent. Consumul energetic anual este estimat undeva la 561 kWh.

Acesta are la baza o gama foarte bine gandita de programe, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac – este potrivit pentru haine din bumbac si vine la pachet cu trei optiuni: Uscare pentru depozitare, Standard, Umed pentru calcare. Sarcina maxima ce poate fi incarcata este de 8 kg.
 • Mix – pot fi introduse atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, avand doua optiuni: Uscare pentru depozitare si Uscare pentru calcare. Sarcina maxima admisa este de 3.5 kg.
 • Wool – este special creat pentru spalarea articolelor din lana, sarcina maxima de incarcare fiind de 2 kg.
 • Sensitive – este potrivit pentru rufe foarte delicate realizate din fibre sintetice, care la final vor ramane usor umede. Sarcina maxima de incarcare este de 1 kg.
 • Air refresh – este potrivit pentru reimprospatarea tesaturii hainelor, sarcina maxima de incarcarfe fiind de 2 kg.
 • Down wear – este ideal pentru geci cu puf, jachete, pilote etc, capacitatea maxima admisa fiind de 1.5 kg.
 • Baby – este potrivit pentru uscarea hainelor bebelusilor, sarcina maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Sports – este recomandat pentru haine cu membrana, pentru echipamente sportive realizate din amestec de materiale, capacitatea maxima de incarcare fiind de 3 kg.
 • Shirts – este potrivit pentru uscarea camasilor si bluzelor, sarcina maxima de incarcare fiind de 2 kg.
 • Time – este un program temporizat putand fi reglat la 30 de minute 60 de minute sau 90 de minute, capacitatea maxima de incarcare fiind de 4 kg.
 • Bedding – este special pentru lenjeria de pat si alte articole voluminoase, sarcina maxima de incarcare fiind de 5 kg.

In acelasi timp, beneficiaza si de o serie de functii si optiuni utile. In acest amintim de gentle care potrivit pentru rufe delicate, care reduce temperatura de uscare pentru a nu deteriora hainele. Extra dry permite ajustarea nivelulu de uscare. Start Delay face posibila amanarea orei de incepere a programului dorit. Anti crease vizeaza reducerea sifonarii hainelor, durata programului de uscare crescand. Blocare de siguranta pentru copii presupune blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

GORENJE DE8B prezinta un design simplu, dar placut, carcasa fiind alba, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectie a programului de uscare dorit si display ce permite monitorizarea duratei programelor de uscare, verificarea filtrelor si activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

In plus, este un aparat destul de silentios, inregistrand cel mult 65 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 62.5 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 40 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

GORENJE DE8B este un model care se descurca bine, reusind sa ofere o uscare optima hainelor indiferent de tipul lor. Cumparatorii s-au declarat multumiti de uscator si sustin ca programele din dotare sunt foarte bine gandite, aparatul este spatios si silentios. Din punctul lor de vedere, este produsul care le reprezinta cel mai bine nevoile si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: GORENJE DE8B

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Design

9.5/10

PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Functionare silentioasa
 • Functii utile

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *