Uscator rufe Miele TCE530WP Active Plus 8 kg, cu pompa de caldura – Review si Recomandari

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Miele TCE530WP este un uscator de rufe incapator si economic, ce vine la pachet cu o serie de programe diversificate si foarte bine gandite despre care vom discuta, pe larg, in acset material. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante detalii despre produs si despre performantele sale!

Uscatorul de rufe Miele TCE530WP are o capacitate destul de mare, de 11 kg, si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic redus.

De asemenea, beneficiaza de o gama foarte variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac** – este potrivit pentru rufe din bubmac obisnuit de umede, capacitatea maxima oferita fiind de 8 kg.
 • Bumbac – este recomadnat pentru articole din bumbac cu unul sau mai multe straturi: tricouri, lenjerii de corp, haine pentru sugari, haine de lucri, paturi, jachete, sorturi, prosoape, halate de baie, lenjerie de pat din flanela/frotir si asa mai departe, fara sa depaseasca capacitatea de 8 kg.
 • Intretinere usoara – permite incarcarea a 4 kg de articole ce se pot intretine foarte usor, realizate din bumbac, fibre sintetice saumixte: sorturi, pulovere, haine de lucru, pulovere rochii, fete de masa si asa mai departe.
 • Delicate – este potrivit pentru articole delicate din fibre sintetice, fibre mixte, matase aratificiala sau bumbac usor de intretinut: bluze, desuuri, camasi, articole vestimentare cu aplicatii. Sarcina maxima este de 2.5 kg.
 • Lana finisare – pot fi adaugate tesaturi din lana si tesaturi mixte ce contin lana: pulovere, jachete impletite, ciorapi, fara sa depaseasca sarcina maxima de 2 kg.
 • Camasi – este ideal pentru camasi pentru barbati si femei, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Express – potrivit pentru articole rezistente, adecvate programului bumbac, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Denim – este recomandat pentru articolele din denim cum ar fi pantaloni, geci, fuste si camasi, capacitatea maxima fiind de 3 kg.
 • Outdoor – este potrivit pentru articole impermeabile pentru exterior ce pot fi uscate in uscator, fara sa se depaseasca cantitatea maxima de 2.5 kg.
 • Impermeabilizare – pot fi uscate articole textile potrivite pentru uscarea in uscator cum ar fi microfibrele, imbracamintea de schci, bumbac fin dens si asa mai departe, capacitatea maxima fiind de 2.5 kg.
 • Pre-calcare – pot fi introduse tesaturi din bumbac si in, articole usor de intretinut realizate din fibre mixte, de bumbac sau sintetice: pantaloni din bumbac, hanorace si camasi, sarcina maxima fiind de 1 kg.
 • Aer cald – este recomandat pentru articole cu mai multe straturi, care datorita texturii si a compozitiei nu se usuca uniform: jachete, perne, saci de dormit si alte articole voluminoase, capacitatea maxima fiind de 8 kg.

Aparatul nu doar ca usuca hainele, ci colecteaza si scamele de pe acestea, lasandu-le mai pufoase si placute la atingere. Scamele sunt colectate intr-un filtru de scame superior si intr-unul inferior, ce va trebui sa le curatati dupa fiecare ciclu de uscare.

Cu optiunea Actiune blanda+ permite ingrijirea delicata aarticolelor si poate fi activata in cadrul urmatoarelor programe: bumbac, intretinere usoara, camasi, denim si aer cald. In plus, cu functia start intarziat pot amana ora de incepere a uscarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.

Display Miele TCE530WP

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu si placut, beneficiind de o carcasa alba. Frontal se afla cuva pentru detergent, display-ul prin intermedul caruia poti verifica timpul ramas pana la finalizarea programului, dar poti ajusta si anumiti parametrii sau activa functii: selectare grad de uscare, prerlungire durata de racire, volum alarma sonora, ton butaone, cod PIN, conductivitate, opri panou de comanda, oprire uscator, memorie, activare functie anti-sifonare, alarma sonora si asa mai departe, si butonul rotativ prin intermediul caruia vei alege programul de uscare dorit.

Dupa cum am mentionat anterior, poti seta nivelul de uscare pentru a preveni uscarea hainelor in exces. Astfel, avem urmatoarele alternative:

01 = si mai umed

02 = mai umed

03 = ceva  mai umed

04 = setare din fabricatie

05 = ceva mai uscat

06 = mai uscat

07 = si mai uscat.

Exceptie face programul bumbac ce nu permite reglarea nivelului de uscare a rufelor.

De asemenea, in cazul programelor cu grade de uscare, avem posibilitatea de a prelungi faza de racire autoamta inainte de finalizarea programului in trepte de 2 minute pana la 18 minute. Cu cat durata este mai mare, cu atat rufele vor fi racite mai mult.

Alarma sonora este cea care te avertizeaza ca timpul de uscare a luat sfarsit, iar volumul sau poate fi reglat.

Cod-ul PIN este cel care impiedica folosirea aparatului de catre persoane neautorizate. Cand am primit uscatorul, ni s-a solicitat sa introducem un cod PIN. Ulterior, cand am dorit sa il redeschidem, trebuia sa introducem respectivul cod.

Functia conductivitate trebuie activata  doar daca din cauza duritatii foarte scazute a apei in care au fost spalate rufele, umiditatea reziduala a acestora este irnegistrata in mod incorect de unitatea electronica a uscatorului.

In plus, aparatul poate memora gradul de uscare sau selectia, putand fi stocata inclusiv durata programului aer cald.

Functia antisifonare previne formarea cutelor pe suprafata hainelor, tramburul rotindu-se timp de maxim 2 ore dupa incheierea procesului de uscare intr-un anumit ritm.

De asemenea aparatul nu este galagios, astfel ca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 66 dB.

Dimemsiunile acestuia sunt de 59.6 cm latime, 85 cm inaltime si 36.6 cm adancime, avand o greutate de 57 kg.

Concluzii si Pareri

Miele TCE530WP este un model foarte bun, ce ofera o capacitate generoasa si un consum foarte mic de energie electrica. Clientii sunt foarte incantati de modul in care isi face treaba sustinand ca programele din dotare acopera integral orice tip de nevoi ar avea, iar aparatul s-a dovedit a fi mai silentios decat se asteptau. In ansamblu, sunt de parere ca este o achizitie foarte reusita si considera raportul calitate/pret foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Miele TCE530WP

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Design

9.7/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Foarte economica
 • Gama variata de programe si functii
 • Functionare silentioasa

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *