Review Candy GVS H10A2TCE-S – uscator de rufe cu capacitatea de 10 kg si clasa A++

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Uscator de rufeCandy GVS H10A2TCE-S, 10 kg, Pompa de caldura, Display, Tehnologie Smart, Clasa A++, Alb

Candy GVS H10A2TCE-S este un uscator de rufe incapator si economic ce propune o serie de programe foarte utile, reusind sa faca fata oricarei situatii si sa usuce in timp util orice tip de tesatura. Constituie un real ajutor in orice locuinta, insa mai muilte detalii vom discuta in continuare unde va veti putea convinge de eficienta sa.

Uscatorul Candy GVS H10A2TCE-S este prevazut cu o capacitate generoasa de 10 kg, ceea ce il face potrivit chiar si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Cu tehnologia Sensor Dry, ai posibilitatea de a selecta nivelul de uscare dorit, astfel incat hainele sa nu fie uscate in exces, prevenind in acest fel deteriorarea lor.

Aparatul are la baza o gama diversificata de programe pentru a acoperi cam toate tipurile de nevoi:

 • Bumbac – este potrivit pentru articole din bumbac si material flausat.
 • Bumbac eco – potrivit pentru uscarea articolelor din bumbac, prosoape sau lenjerii.
 • Mix&Dry – permite uscarea hainelor din bumbac si sintetice in cadrul aceluiasi ciclu de uscare.
 • Delicate – pot fi adaugate articole delicate, in special cele inchise la culoare sau din tesaturi sintetice.
 • Sintetice – permite adaugarea articolelor realizate din materiale sintetice, oferindu-le o ingrijire atenta.
 • Camasi – pot fi uscare camasi, vizand reducerea sifonarii acestora prin miscari delicate ale cuvei.
 • Articole mari – pot fi uscare articole precum perdele, cearceafuri, fete de perna si asa mai departe, prevenind formarea pliurilor.
 • Jeans – este recomandat pentr uscarea articolelor din jeans sau denim. Se recomanda intoarcerea hainelor pe dos inainte de uscare.
 • Plapuma – este ideal pentru uscarea paturi si polotelor, revitaliznad prospetimea umpluturii din pene.
 • Sport – este recomandat articolelor sport sau echipamentelor de lucru, oferind o uscare delciata pentru evitarea micsorarii hainelor si deteriorarea fibrelor elastice.
 • Lana – ofera o ingrijire atenta articolelor din lana, iar recomandarea producatorilor este sa intoarceti hainele pe dos.
 • Anti-alergic – se recomanda pentru persoanele predispuse sa dezvolte alergii sau chiar se confrunta cu vreo alergie respiratorie, eliminand eficient alergenii, parul de animale, polenul si alte reziduuri de detergent pudra.
 • Anti-sifonare – dureaza doar 12 minute si vizeaza reducerea cutelor si a sifonarii hainelor.
 • Reimprospatare – reimprospateaza tesatura hainelor, mai ales in cazul celor care au fost depozitate un timp indelungat in dulap si au capatat un miros neplacut.
 • Smart Touch – presupune descarcarea de noi programe prin intermediul aplicatiei instalate pe telefonul mobil.

Uscatorul de rufe Candy GVS H10A2TCE-S vizeaza patru nivele de uscare a rufelor: Ready to Iron ce lasa rufele usor umede pentru a facilita calcarea lor, Dry Hanger presupune ca rufele sunt gata de asezat la uscat, Dry wardrobe presupune ca rufele sa poata fi puse direct in dulap, iar Extra Dry vizeaza uscarea completa a rufelor fiind potrivit pentru incarcarea maxima.

Cu functia de start intarziat ai posibilitatea de a amana ora de incepere a programului de uscare dorit cu 1 pana la 24 de ore.

Functia de calcare super usoara presupune reducerea pliurilor si incurcarea hainelor, datorita miscarilor alternative ale cuvei in timpul programului de uscare. Automat anti-sifonare activeaza in mod automat of aza de miscare anti-sifonare in cazul activarii startului intarziat si la finalul unui program de uscare de pana la 6 ore.

Totodata, uscatorul prezinta un design placut, avand carcasa alba. Frontal, se afla cuva pentru detergent si panoul de control prevazut cu display prin intermediul caruia poti verifica timpul ramas pana la finalizarea programului, poti modifica anumiti parametrii, seta functii si asa mai departe, si cu un buton rotativ prin intermediul caruia poti alege programul de uscare dorit.

Dimensiunile aparatului sunt de 60 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Candy GVS H10A2TCE-S este un uscator care isi face treaba destul de bine, este foarte incapator si economic, practic, ofera tot ceea ce ai nevoie. Clientii actuali confirma acest lucru si adauga faptul ca personal sunt foarte multumiti de alegerea facuta. Programele sunt foarte bine gandite, aparatul este destul de silentios, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Candy GVS H10A2TCE-S

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.5/10

Pret

9.6/10

Design

9.3/10

PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapator
 • Economic
 • Programe diversificate
 • Design placut

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *