Review Miele TCE530WP – uscator de rufe cu 11 programe si clasa A+++

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Uscator de rufe Miele TCE530WP, 8 Kg, Pompa de caldura, 11 programe, Clasa A+++, Alb

Miele TCE530WP este un uscator de rufe performant, ce asigura conditiile optime pentru ca hainele sa fie tratate in mod corespunzator prevenind astfel degradarea lor. Ar putea fi o alternativa foarte buna in materie de uscatoare, insa mai multe detalii vom discuta in acest review.

Uscatorul de rufe Miele TCE530WP este prevazut cu o capacitate generoasa de 8 kg si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic, aspect deloc de neglijat. Este unul dintre cele mai economice uscatoare, ceea ce reprezinta un mare plus.

Acesta dispune de 11 programe de uscare foarte bine gandite ce reusesc sa acopere orice tip de nevoi. Acesta sunt gandite atat in functie de tipul materialelor (Bumbac, Lana, Denim si asa mai departe), cati si pentru nevoi speciale. Programul Camasi previne sifonarea lor, simplificand procesul ulterior de calcat. Express este programul potrivit pentru incarcaturile mici ce au nevoie de o uscare rapida. Denim ofera rezultate excelente pentru blugi si alte articole groase. Outdoor vizeaza uscarea eficienta a articolelor de exterior, pastrand proprietatile materialelor cu membrana multi-strat.

Nu doar usuca foarte bine hainele, ci si aduna foarte bine scamele, lasandu-le mai pufoase si placute la atingere. Scamele sunt colectate intr-ul filtru care se detaseaza foarte usor pentru curatarea sa dupa fiecare program.

Miele TCE530WP beneficiaza de un motor puternic si economic, ce asiugra o buna fiabilitate in timp. In plus, este foarte silentios, inregistrand numai 62 dB.

Cu functia start intarziat putem amana ora de incepere a programului selectat, in functie de ora cea mai avantajoasa pentru voi.

Aparatul prezinta un design simplu si modern, carcasa fiind alba. Frontal se afla panoul de control prevazut cu un buton rotativ cu ajutorul caruia selectam programul dorit si display-ul prin intermediul caruia putem verifica cei mai importanti parametrii, putem selecta functiile auxiliare si asa mai departe. Hubloul prezinta dimensiuni generoase si deschidere pe partea stanga, permitand manevrarea facila chiar si a articolelor voluminoase.

Dimensiunile uscatorului sunt de 63.6 cm adancime, 59.6 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 57 kg.

Concluzii si Pareri

Miele TCE530WP este un uscator de rufe pe care il recomand cu toata increderea fiindca ofera rezultate impecabile. Clientii, la randul lor, sunt foarte multumiti de el si sustin ca isi face treaba ireprosabil, este extrem de ecomomic si silentios. A fost o achizitie reusita, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Miele TCE530WP

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte economic
  • Silentios si Fiabil
  • Programe diversificate
  • Incapator

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *