Review Bosch WTH85200BY – uscator de rufe clasa A++

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Uscator de rufe Bosch WTH85200BY, Condensare cu pompa de caldura, 8 kg Clasa A++, LED, Alb

Bosch WTH85200BY este un uscator de rufe ce face parte din seria a 4-a a electrocasnicelor Bosch, ce constituie un real ajutor in orice locuinta. Este incapator si economic, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza!

Uscatorul de rufe Bosch WTH85200BY este prevazut cu o capacitate destul de generoasa de 8 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Datorita sistemului Sensitive Drying reuseste sa asigura o uscare delicata si uniforma, tamburul avand o structura unica. Usuca eficient orice tip de material, iar mai mult decat atat, indeparteaza scamele de pe suprafata hainelor colectandu-le in filtrul EasyClean.

Dispune de 15 programe de uscare, pe care le vom detalia mai jos:

 • Bumbac – Very Dry – ofera o uscare optima textilelor groase, in mai multe straturi, rezistente la uzura si fierbere, realizate din bumbac sau in, care in mod normal se usuca destul de greu. Capacitatea maxima este de 8 kg.
 • Bumbac – Cupboard Dry – asigura o uscare rapida hainelor normale intr-un strat, rezistente la uzura, si fierbere, din bumbac sau in, capacitatea maxima fiind de 8 kg.
 • Bumbac – Iron Dry – este potrivit pentru textile normale, intr-un strat, rezistente, din bumbac sau in, care dupa terminarea programului este necesar sa ramana usor umede si potrivite pentru calcat. Capacitatea maxima este de 8 kg.
 • Usor de ingrijit – Very Dry – potrivit pentru textile groase in mai multe straturi din fibre sintetice sau tesaturi in amestec, ce se usuca greu. Capacitatea maxima de incarcare este de 3.5 kg.
 • Usor de ingrijit – Cupboard Dry – este recomandat pentru textile normale intrun strat din fibre sintetice sau tesaturi in amestec. Sarcina maxima de incarcare este de 3.5 kg.
 • Usor de ingrijit – Iron Dry – este potrivit pentru uscarea textilelor normale, intr-un strat din fibre sintetice sau tesaturi in amestec, care dupa uscare trebuie sa ramana usor umede pentru o calcare mai usoara. Poate fi adaugata o cantitate de 3.5 kg.
 • Outdoor – permite uscarea articolelor de ploaie si outdoor acoperita cu o membrana si textile impermeabile. Capacitatea maxima este de 1.5 kg.
 • Prosoape – este potrivit pentru prosoape rezistente din bumbac, fara sa depaseasca 6 kg.
 • Mixte – recomandat pentru incarcatura mixta, adica haine din bumbac si haine sintetice, fiind uscate in cadrul aceluiasi ciclu. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Timp cald – este potrivit pentru toate tipurile de materiale, preuscate sau usor umezite si pentru uscarea ulterioara a hainelor groase din mai multe straturi. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Timp rece – este potrivit pentru toate tipurile de textile, pentu improspatarea sau aerisirea hainelor care au capatat un miros neplacut de dulap. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Camasi/Bluze – este recomandat pentru articole ce nu necesita calcare, din bumbac, in, fibre sintetice sau tesaturi in amestec, sarcina maxima fiind de 1.5 kg.
 • Super 40′ – este potrivit pentru sintetice si tesaturi usoare din bumbac, sarcina maxima fiind de 1 kg.
 • Puf  – este recomandat pentru textile umplute cu puf, perne, cuverturi sau pilote, capacitatea maxima fiind de 1.5 kg.
 • Continut de lana – este potrivit pentru textile din lana sau cu continut de lana, adecvate pentru uscarea in uscator, sarcina maxima fiind de 3 kg.

De asemenea, avem posibilitatea de a modifica durata programelor de la 20 de minute pana la maxim 3 ore in pasi de 10 minute. Functia Timpul Gata In permite setarea programului de a se iermina in o ora pana la 24 de ore.

Functia de protectie impotriva sifonarii vizeaza miscarile tamburului astfel incat sa previna formarea cutelor pe suprafata hainelor.

Uscatorul de rufe Bosch WTH85200BY este prevazut cu un design modern, carcasa fiind alba. Frontal, se afla cuva pentru detergent, butonul rotativ de selectie a programelor de uscare dorite si display-ul prin intermediul caruia poti verifica cele mai importante informatii referitoare la programul in derulare. Hubloul prezinta deschidere pe partea dreapta, iar gratie dimensiunilor generoase poti manevra usor chiar si articolele voluminoase.

Dimensiunile aparatului sunt de 63.6 cm adancime, 59.8 cm adancime si 84.8 cm inaltime, avand o greutate de 48 kg.

Concluzii si Pareri 

Bosch WTH85200BY este un uscator de rufe foarte bun, dotat cu o capacitate generoasa si gama variata de programe pentru orice tip de nevoi. Cumparatorii sunt foarte multumiti de eficienta sa si declara ca i-a ajutat enorm mai ale sin casele cu copii. Programele acopera integral orice tip de nevoi, este silentios, inregistrand numai 65 dB, iar hainele sunt mult mai placute la atingere dupa uscare.  Compartimentul de scame se detaseaza foarte usor, pentru o curatare rapida dupa fiecare uscare. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Bosch WTH85200BY 

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

9.8/10

PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Numar mare de programe
 • Incapator
 • Economic
 • Functionare silentioasa

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *