Review Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 – uscator de rufe cu tehnologia 6th Sense

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410, 6th Sense, Pompa de caldura, 7 kg, Clasa A++

Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 este un uscator de rufe deosebit, ce reuseste sa optimizeze procesul de uscare, pentru ca hainele sa fie uscat exact atat cat trebuie si nu in exces, prevenind astfel deteriorarea lor. Recunosc ca este un model care mi-a placut inca de la inceput, insa as vrea sa discutam mai multe detalii in cadrul acestui material!

Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 este prevazut cu o capacitate destul de mare de 7 kg si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, fiind un aparat foarte economic.

Tehnologia al 6 lea simt ofera rezultate impecabile pentru toate materialele, gratie senzorului ce detecteaza dimensiunea exacta a incarcaturii, dar si nivelul de umiditate reziduala din haine.

Aparatul are la baza 7 programe de uscare, dupa cum urmeaza:

  • Bumbac – este recomandat pentru uscarea hainelor din bumbac, capacitatea maxima fiind de 7 kg. Presupune selectarea a trei optiuni de uscare: Uscare extra, Uscare normala si Uscare antisifonare.
  • Bumbac eco – este recomandat pentru articolele din bumbac, dar care au un grad mediu de umiditate, obtinand performante ridicate in ceea ce priveste consumul energetic. Sarcina maxima pe care o poti adauga este de 7 kg.
  • Sintetice – este recomandat pentru uscarea rufelor din fibre sintetice si implica, deopotriva, cele trei optiuni referitoare la nivelul de uscare. Capacitatea maxima oferita este de 3 kg.
  • Amestec – este recomandat pentru uscarea incarcaturilor de rufe mixte realizate din bumbac, in, fibre sintetice sau amestecul lor. Capacitatea maxima este de 3 kg.
  • Wool Finish – este potrivit pentru uscarea articolelor din lana, devenind moi si netede, insa sarcina maxima este de 1 kg.
  • Articole de dimensiuni mari – potrivit pentru uscarea articolelor de dimensiuni mari, cum ar fi sacii de dormit, paturi si asa mai departe. Sarcina maxima este de 3 kg.
  • Timp de uscare – presupune o limita de timp selectand durata programului la 1, 30, 60 sau 90 de minute. Capacitatea maxima este de 7 kg.

De asemenea, sunt prezente si o serie de functii si optiuni foarte utile. Printre acestea se numara rapid, care are in vedere uscarea mai rapida a hainelor, delicat ce permite o uscare mai usoara rufelor, reducand temperautra, dar si functia antisifonare care previne formarea cutelor pe suprafata hainelor.

Functia de netezire la uscare permite o usoara variatie a nivelului de uscare la fianlizarea programului, prin prelungirea duratei acestuia: putin mai uscat, uscare standard, putin mai umed.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a uscarii chiar si cu pana la 12 ore.

Pentru ca am primit intrebari referitoare la sistemul de evacuare, ei bine, trebuie sa stiti ca toata apa extrasa din haine este colectata intr-un rezervor, iar in momentul in care acesta trebuie golit se va aprinde un indicator special. Acelasi lucru se intampla si in cazul filtrului pentru scame, fiindca uscatorul reuseste sa indeparteze eficient scamele de pe surpafata hainelor lasandu-le mai pufoase si placute la atingere.

Uscatorul Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 prezinta un design placut si modern, carcasa fiind de culoare alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un display prin intermediul caruia vei fi anuntat in momentul in care este necesara golirea recipientului cu apa si curatarea filtrelor, poti monitoriza cei mai importanti parametrii, precum poti modifica si eventualele functii auxiliare. Prin intermediul butonului rotativ ai posibilitatea de a selecta programele de uscare dorite.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, inregistreaza 70 dB. Nu este cel mai silentios model, insa nici zgomotul produs nu este foarte mare incat sa devina deranjant.

Dimensiuni uscatorului sunt de 65.9 cm adancime, 59.6 cm latime si 84.5 cm inaltime, avand o greutate de 47 kg.

Concluzii si Pareri

Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 este un uscator de rufe foarte bun ce ofera o ingrijire atenta hainelor indiferent de materialul din care sunt realizate. Clientii au declarat ca este un aparat foarte eficient, suficient de incapator pentr unevoile lor si foarte economic. Sunt incantati de felul in care isi face treaba, iar dupa uscare, hainele sunt mult mai catifelate si placute. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Design

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tehnologia al 6-lea simt
  • Economica
  • Functia antisifonare, Programare intarziata
  • Hainele sunt mai pufoase

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *