Uscator de rufe Samsung DV70M5020IW/LE, 7 kg, 16 programe, Clasa A++, Pompa de caldura, Afisaj LED, Alb

Campanii promotionale actuale:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Samsung DV70M5020IW/LE este un uscator de rufe prevazut cu pompa cu caldura ce reuseste sa asigure cele mai bune rezultate la uscare, cu un consum redus de energie. In plus, nici pretul de achizitie nu este prea mare, insa, mai intai, doresc sa va prezint produsul in ansamblul sau pentru a va forma o parere cat mai obiectiva despre acesta.

Uscatorul Samsung DV70M5020IW/LE este prevazut cu o capacitate medie spre mare, de 7 kg, reusind sa ramana cu electrocasnic economic. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum redus de energie. Este de apreciat acest lucru fiindca, dupa cum bine stim, in general, uscatoarele sunt mai mari consumatoare de energie electrica decat masinile de spalat rufe, insa se pare ca acest aparat reprezinta una dintre exceptii.

Tehnologia Optimal Dry are la baza o serie de senzori inteligenti care vor detecta nivelul de umiditate si temperatura, ajustand timpul de uscare necesar in vederea obtinerii celor mai bune rezultate. In plus, noua tehnologie, vizeaza si protejarea tesaturilor utilizand mai putina energie electrica. Important de stiut este si faptul ca ai posibilitatea de a alege nivelul de uscare dorit, iar in acest sens, exista trei setari: scazut, mediu si ridicat.

La performantele ridicate de uscare si consumul redus de energie contribuie si noul filtru ce este foarte usor de curatat. Acesta este prevazut cu un strat suplimentar de filtrare, colectand toate scamele intr-un recipient. De asemenea, exista doua alarme care te vor atentiona cand filtrul are nevoie de curatare.

Apa colectata din haine este adunata intr-un recipient, pentru care exista un indicator. Acest indicator ese amplasat in partea din fata a uscatorului si puteti verifica ori de cate ori doriti daca este golirea sa.

Uscatorul de rufe Samsung DV70M5020IW/LE are la baza 16 programe de uscare, foarte bine gandite si extrem de diversificate, ce reusesc sa satisfaca orice tip de nevoi. Printre acestea se numara programul pentru bumbac, lana, delicate, sintetic, lenjerie, tricou, prosoape, uscare mixta si asa mai departe. Cu alte cuvinte, indiferent de tipul articolelor pe care doresti sa le usuci, este imposibil sa nu gasesti programul potrivit.

Cu ajutorul funciti Child Lock, ai posibilitatea de a bloca panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior de tine.

Aparatul beneficiaza de  un design modern, fiind prevazut cu o carcasa alba. Frontal, este ampalsat panoul de control prevazut cu un display unde poti vizualiza timpul ramas pana la finalizarea programului, dar si alti parametrii, precum si butonul rotativ inconjurat de o serie de pictograme care te vor ajuta sa identifici mai rapid programul de uscare. Totodata, hubloului este suficient de mare incat sa puteti manevra usor si articolele foarte voluminoase. Acesta prezinta deschidere pe partea dreapta.

Veti fi placut surprinsi sa descoperiti ca acest uscator de rufe este mai silentios decat o masina de spalat rufe la centrifugare. Nivelul de zgomot maxim inregistrat este de doar 65 dB.

Dimensiunile acestui aparat sunt de 64 cm adancim, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 50 de kg.

Concluzii si Pareri

Samsung DV70M5020IW/LE este un uscator de rufe avantajos, prevazut cu o gama foarte diversificata de programe, fiind potrivit pentru orice tip de nevoi. Clientii actuali au declarat ca este un produs de inalta calitate, ce reuseste sa usuce excelent hainele, ba mai mult decat atat, nu le sifoneaza si aduna scamele de pe suprafata acestora. Sunt foarte multumiti si de faptul ca mirosul de balsam ramane imprimat in haine si nu dispare cum se intampla atunci cand puneau hainele la uscat afara. Recomanda cu incredere produsul si considera raportul calitate/pret excelent.

 

Pareri pe scurt: Samsung DV70M5020IW/LE

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 16 programe de uscare
  • Eficienta energetica
  • Tehnologia Optimal Dry
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *