Uscator de rufe Samsung DV70M5020QW/LE, 7 kg, 16 programe, Clasa A++, Pompa de caldura, Afisaj LED, Alb

Samsung DV70M5020QW/LE este un uscator de rufe foarte util in orice locuinta ce reuseste sa asigura o ingrijire potrivita hainelor si o uscare eficienta. Gratie acestui produs, poti uita de rufele ude intinse prin toata casa, acesta reusind sa le usuce numaidecat fara sa le degradeze.

Uscatorul de rufe Samsung DV70M5020QW/LE este prevazut cu o capacitate de 7 kg, reusind sa ramana foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Dispune de trei nivele de uscare, pe care le vei alege dupa bunul plac, dar si in functie de materialul din care sunt realizate hainele.

Tehnologia OptimalDry are a baza senzori de umiditate si de temperatura, motiv pentru care va ajusta timpul necesar pentru uscare in mod automat, in vederea obtinerii unor rezultate optime. In plus, aceasta va ajuta si la protejarea tesaturilor, precum si la consumul redus de energie electrica.

Noul filtru este mai usor de curatat si ajuta la mentinerea performantelor de uscare si a eficientei energetice, fiind prevazut cu un strat suplimentar de filtrare ce va aduna toate scamele de pe haine si le va colecta intr-un singur loc. In plus, doua alarme te vor atentiona cand este necesara curatara filtrului din partea inferioara.

In partea din fata a aparatului, se afla idicatorul de apa care iti va afisa cata apa a fost extrasa din articolele afate in interior. In acest fel, poti verifica si daca acel recipient are nevoie de golire, inainte de a porni din nou uscatorul.

Aparatul este prevazut cu 16 progame de uscare, ce acopera toate nevoile pe care le-ai putea avea. Detine atat functii de baza, cat si functii speciale, precum lana, bumbac, prosoape, delicate, tricouri si asa mai departe. Urmarind grila de programe, cu siguranta, vei gasi de fiecare data programul potrivit.

In plus, cu functia Child Lock poti bloca panoul de control pentru ca cei mici sa nu intervina asupra setarilor realizate anterior.

In acelasi timp, aparatul se bucura de un design elegant si modern, fiind prevazut cu o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un display intuitiv unde poti urmari timpul ramas pana la finalizarea programului de spalare, dar si alti parametrii importanti. Tot aici, se afla si butonul rotativ prin intermediul caruia vei alege programul de uscare potrivit.

Usa hubloului este suficient de mare pentru a putea adauga chiar si articole voluminoase cu un minim de efort. Deschiderea acesteia se realizeaza pe partea dreapta.

Pentru cei ce nu au avut pana acum un uscator de rufe, s-ar putea sa fiti surprinsi. Este mai silentios decat o masina de spalat rufe la centrifugare, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaeste 65 dB.

Dimensiunile uscatorului sunt de 64 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 50 de kg.

Concluzii si Pareri

Samsung DV70M5020QW/LE este un uscator foarte bun, suficient de incapator, prevazut cu o gama variata de programe pentru orice nevoi. Cumparatorii sunt foarte incantati de acest produs si sustin ca nu doar usuca hainele excelent, ci aduna si scamele foarte bine si reduce cutele de pe suprafata acestora. In plus, este foarte usor de folosit, silentios, iar cei mai multi, au ales sa il amplaseze deasupra masinii de spalat rufe. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Samsung DV70M5020QW/LE

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Programe si Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.9/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 16 programe
  • Eficienta energetica
  • Design elegant
  • Functionare silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *